Miten elää onnellista elämää tänään ja huomenna?

Tiistai 3.12.2013 klo 6:30–9:00 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Jokainen nykytyöelämässä toimiva on tuntenut stressiä ja joutuu ylittämään jaksamisen rajansa ainakin toisinaan. Tässä tehoaamussa pääset tarkastelemaan konkreettisia vaikutusmahdollisuuksia omaan elämääsi.

Valmennus auttaa löytämään positiiviset puolet tästä hetkestä, nauttimaan arjesta sekä löytämään keinoja hallita haastaviakin tunteita, joita varmasti meillä kaikilla toisinaan ilmenee niin työssä kuin yksityiselämänkin parissa.
Vaikka tärkeintä on tämä hetki, tässä aamussa myös irrotetaan hetkeksi jalat irti maasta, kurkistetaan hieman tulevaisuuteen ja myös siihen miten voimme omia haaveitamme ihan oikeasti toteuttaa. Tämä aamuhetki valaisee tietäsi kohti onnellisempaa tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Valmennus herättelee osallistujia mukavalla tavalla tutustumaan itseensä.

Ennenkaikkea valmennuksen tavoitteena on lisätä hyvää oloa ja itseluottamusta. Tule mukaan innostumaan ja lataamaan virtaa akkuihisi.


Esiintyjät

MattoSusanna2013.jpg 

Valmentaja Susanna Mättö on toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä mm. ict-alalla sekä toiminut esimiestehtävissä. Susanna on lisensoitu LCF Life Coach. Hän on valmentanut menestyksekkäästi yksityishenkilöitä sekä erilaisia organisaatioita myynnin kehittämisessä sekä yksilön itsensäjohtamisessa.


Osallistumismaksu

MARKin henkilöjäsenet 65 €

Muut osallistujat 125 €

Osallistumismaksuun sisältyvät Aamiainen ja seminaariohjelma.

Peruutusehdot:

* Mikäli osallistuminen peruutetaan 26.11.2013 tai sen jälkeen, peritään peruutusmaksuna 50 %:a osallistumismaksusta. * Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osallistuja saavu lainkaan paikalle, peritään koko osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen

Osallistun Maistelujatkoille 30.1
maksaja