16.11. - MARK vierailukohde

Inspiroidu visuaalisesta viestinnästä

Torstai 16.11.2017 klo 17:00–19:00 Kreab, Mikonkatu 5, 5.krs, HelsinkiInstagram-tarinat, infografiikka, emojit - viestimme jatkuvasti toisillemme visuaalisin keinoin. Yritykset käyttävät viestinnässään yhä useammin kuvallisia elementtejä, ja visuaalisuus onkin nimetty viestinnän ykköstrendiksi vuonna 2017.

Vierailulla Kreabiin kuullaan vaikuttavan visuaalisen viestinnän hyödyntämisestä yritysviestinnässä. Entä millaisia uusia mahdollisuuksia kuvallisella viestinnällä on lähitulevaisuudessa?

Kreab on kansainvälinen viestintätoimisto, jonka Helsingin toimistossa työskentelee 20 viestinnän ammattilaista. Kreabin erityisalaa ovat talous-, yritys- ja vaikuttajaviestinnän strategiset hankkeet. 

Tilaisuus alkaa klo 17.00, jolloin on tarjolla pientä syötävää sekä mahdollisuus verkostoitumiseen. Ohjelma alkaa klo 17.30.

Tilaisuus on maksuton MARKin jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen - viimeistään 9.11. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa!
MARK Viestintäryhmä

Sijainti: Kreab Mikonkatu 5, 5.krs, Helsinki

Etkä maksa liikaa

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy (1996)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x