Emootiot ja sosiaalisuuden muutos

Perjantai 22.5.2015 klo 5:30–8:00 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Sosiaalipsykologi Sampo Luoto ja FT Laura Ahonen tarjoavat MARK Tehoaamun esityksessään lisäymmärrystä kuluttajan käyttäytymisestä markkinointiviestien vastaanottajana ja merkitysten muodostajana.

Sampo Luodon näkökulmana on emootioiden merkitys kuluttajan tekemissä valinnoissa. Laura Ahonen vuorostaan keskittyy mahdollisuuksiin ja haasteisiin, joita sosiaalinen media ja digitaalisuus ovat tuoneet markkinointiviestintään. Samoja teemoja Luoto ja Ahonen käsittelevät toukokuussa julkaistavassa kirjassaan "Markkinointi boksin ulkopuolelta" (Talentum 2015).

Sosiaalipsykologi Sampo Luoto on toiminut markkinoinnin suunnittelun asiantuntijatehtävissä palveluyrityksissä, mainostoimistoissa ja markkinatutkimustoimistoissa (mm. Bates, King, Valve Group, Accountor Group). Luoto on mm. Digitalist Author, M&M:n Guruehdokas ja Spottiblogin vieraskynäilijä.


FT Laura Ahonen
on toiminut monipuolisissa kuluttajaymmärryksen, kaupallisen markkinatutkimuksen ja sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä mediataloissa sekä mainos- ja tutkimustoimistoissa (Alma/IL-Media, Sanoma/Nelonen Media, King/Cico, Taloustutkimus, Kuudes Kerros). Hän on väitellyt brändien, median ja kuluttajan suhteesta, toiminut opetustehtävissä Helsingin yliopistolla ja luennoinut väitöstutkimuksestaan ulkomailla ja kotimaassa.

Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8.30 ja esitys alkaa klo 8.45. Osallistujamäärä on rajattu.

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy.

 


Osallistumismaksu

MARKin henkilöjäsenet 49 €

Muut osallistujat 125 €

Osallistumismaksuun sisältyvät Seminaariohjelma ja aamukahvi.

Peruutusehdot:

Mikäli osallistuminen peruutetaan 13.5. tai sen jälkeen, on peruutusmaksu 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruuteta etukäteen eikä osallistuja saavu tilaisuuteen lainkaan, peritään koko osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen

Osallistun Maistelujatkoille 30.1
maksaja