14.9. - MARK Aamuteema

Kilpailukykyä ja johtamishaasteita - digitalisaation kahdet kasvot

Torstai 14.9.2017 klo 8:30–10:15 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Yritykset ovat heränneet huomaamaan, että aidon kilpailukyvyn saavuttaminen digitalisaation avulla ei ole teknologiaprojekti vaan johtamishaaste. Miten tunnistan toimialamurroksen, miten johdan uutta ja nykyistä liiketoimintaa rinnakkain, miten tekoäly vaikuttaa organisaatiooni - ovat esimerkkejä relevanteista kysymyksistä, joihin yritysten johto etsii tänä päivänä vastauksia.

MARK Aamuteemassa on tällä kertaa esillä digitaalisen talouden kuusi johtamishaastetta ja miten niihin voi vastata.

Esiintyjänä on Marko Luhtala, joka on yksi Suomen kokeneimmista digitalisaation asiantuntijoista. Pitkän kansainvälisen yritysjohtajauran jälkeen Marko rakensi yrittäjänä NearMe Services Oy:n tarjoamaan yrityksille mobiili- ja digimarkkinoinnin ratkaisuja. Tällä hetkellä Marko toimii konsulttina ja neuvonantajana auttaen yrityksiä selviytymään toimialamurroksista ja rakentamaan kilpailuetua digitalisaation avulla.

Aamukahvitarjoilu.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen - viimeistään 6.9. mennessä. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Sijainti: MARK toimisto Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Matkalla kotiin

Avara Oy (2016)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x