MARK Tampere

MARK Tampere on koko Pirkanmaan talousalueella aktiivisesti toimiva ryhmä, jolla on jäseninä markkinoinnin, myynnin ja mainonnan ammattilaisia ja opiskelijoita.

MARK Tampere järjestää koulutusta ja kokouksia sekä niiden ohessa myös mukavaa ja rentoa yhdessäoloa - niin omien jäsenten kuin muiden MARK ryhmien kanssa. Uusia kontakteja löytyy jokaiselle, joka mukaan lähtee.

MARK Tampereen KERHOPÄIVÄ

Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko on Mainosyhdistyksen Säätiön ja myös MARKkilaisten oma kerhopäivä. Kerhoon voit tulla rentoutumaan työpäivän jälkeen, moikkaamaan alan tekijöitä sekä tutustumaan mm. alan tuoreimpiin mainoselokuviin ja maailman mainoscaseihin.
Saattaapa mukaan lipsahtaa joskus keskustelua myös markkinoinnin nykytilasta ja tulevista trendeistä. Tule siis "yhdelle" tutustumaan alan tuoreimpiin trendeihin ja tapaamaan muita tamperelaisia tekijöitä - joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 17 Ravintola Teerenpelin alakertaan.

MARK Tampereen toimintaan pääset mukaan liittymällä MARK:in jäseneksi.

Liity Sinäkin jäseneksi!

 

Valtra Power Partner

Valtra Oy Ab (2001)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x