MARK Markkinointiryhmä

Markkinointi on suomalaisissa yrityksissä tukitoiminto. Markkinointiryhmä haluaa osoittaa, että markkinoinnillisella osaamisella on keskeinen rooli yrityksen menestyksessä, se komppaa myyntiä, on olennainen osa viestintää. Sillä kehitetään työnantajamielikuvaa, se auttaa HR-ammattilaisia organisaation kehittämisessä. Markkinointi kokoaa yhteen organisaatiot ja niiden sidosryhmät, sisäisesti ja ulkoisesti.

Ryhmän missiona on nostaa markkinoinnin arvostusta ja ymmärrystä strategisen markkinoinnin avulla. Tuomme näkyväksi kampanjoita, liiketoimintaratkaisuja, ideoita sekä yksilöitä ja yrityksiä, jotka ovat tehneet onnistuneesti strategista markkinointia. Julkaisemme, järjestämme tapahtumia, sparraamme. Etsimme keissejä, jotka sekä puhuttelevat että herättävät uusia ajatuksia. Teemme piilossa olevan osaamisen näkyväksi.

Strateginen markkinointi on menestyvän liiketoiminnan ydinosaamista. Sillä on keskeinen rooli organisaation toiminnallisen, henkisen, sosiaalisen ja taloudellisen hyvinvoinnin kehittämisessä.

Taktista, tiedollista, teknistä ja operatiivista markkinointiosaamista meillä Suomessa jo on. MARK Markkinointiryhmä haluaa olla suuri yhteinen nimittäjä MARKin muiden ryhmien osalta, kokoamme osaajat yhteen. Tuomme markkinointia osaamisena näkyväksi tuomalla sen käytännön kautta muidenkin jäsenten nähtäväksi. Autamme jäseniä ymmärtämään markkinointia oman osaamisensa kautta. Strateginen markkinointi koskettaa kaikkia MARKin jäseniä.

#yhdessä #integraatio #strateginenmarkkinointi #kehittyminen #markmarkkinointiryhmä

Liity Sinäkin jäseneksi!

Lähellä läpi elämän

LähiTapiola (2013)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x