MARK Juristiryhmä

Jokainen markkinoija joutuu toisinaan työnsä puolesta pykäläviidakon vangiksi. Siinä tilanteessa on hyvä tietää, mikä on lain kirjaimen mukaan sallittua, ja millaisesta kampanjasta aiheutuu helposti markkinoijalle ei-toivottuja seuraamuksia.

MARK Juristiryhmä pureutuu markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyvään juridiikkaan. MARK Juristiryhmä on tarkoitettu kaikille markkinointijuridiikasta kiinnostuneille liiton jäsenille riippumatta koulutustaustasta. MARK Juristiryhmä pyrkii toiminnallaan lisäämään tietoisuutta markkinointiin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä liiton koko jäsenpiirissä.

Kysymys- ja vastauspalsta

MARK Juristiryhmällä on "Kysymys- ja vastauspalsta", johon kehotetaan kaikkia MARK:in jäseniä hyödyntämään mahdollisuutta saada vastauksia juridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Kysyminen on maksutonta ja kysymysten taustat esitellään palstalla aina niin, että kysyjä pysyy anonyyminä. Kysymykset voi lähettää sähköpostilla MARK:in toimistoon, josta ne välitetään edellen MARK Juristiryhmälle.

 

Mukaan MARK Juristiryhmän toimintaan pääset liittymällä MARK:in jäseneksi.

Liity Sinäkin jäseneksi!

Tule siksi, mikä haluat olla

Perho Liiketalousopisto Oy (2016)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x