MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä

MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmän tavoitteena on asiakkuusmarkkinointiosaamisen kehittäminen ja toimia asiakkuusmarkkinoinnin parissa työskentelevien MARK jäsenten yhteistyöfoorumina. Ryhmän tavoitteena on saattaa alan osaajat yhteen, syventää asiakkuusmarkkinointialan osaamista kanavasta riippumatta ja nostaa alan arvostusta mediana.

Asiakkuusmarkkinoinnin aamut

MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä järjestää "Asiakkuusmarkkinoinnin aamuja", joissa tuodaan esille ajankohtaisia aiheita sekä sähköisestä että paperisesta suoramarkkinoinnista. Aamuissa tuodaan esille myös uusimpia alan tutkimuksia ja mielenkiintoisia caseja sekä ajattelemisen aihetta ja mahdollisuuden solmia uusia kontakteja. Aamut pidetään Postitalon auditoriossa Helsingissä, osoitteessa Postikuja 1 C. Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8.00, esitys alkaa klo 8.30 ja tilaisuus päättyy klo 10 mennessä.

Solmi uusi suhde liittymällä MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmään!

Asiakkuusmarkkinointiryhmään kuuluu suunnittelijoita ja alihankkijoita, joille asiakkuusmarkkinointi on keskeinen osa omaa työtä. Mukaan MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmän toimintaan pääset liittymällä MARK:in jäseneksi.

Liity Sinäkin jäseneksi!

 

 

Ilkka - Täynnä elämää

I-Mediat Oy (2013)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x