Niilo Hentolan rahasto

Hentolan_rahasto_logo.jpgNiilo, Aisla ja Helena Hentolan rahaston tarkoituksena on apurahoin tukea markkinoinnin ja markkinointiviestinnän opiskeluja Markkinointi-instituutissa. Lisäksi rahasto voi tukea Markkinointi-instituutin markkinointi-, myynti- ja niitä tukevan talousosaamisen koulutuksen kehittämistä sekä myös muissa oppilaitoksissa tapahtuvaa markkinointiviestinnän tutkimustoimintaa.

Hakuohjeet:

Liikesivistysrahastolla on kaksi hakuaikaa vuodessa; keväthaku päättyy tammikuun puolessa välissä ja syyshaku päättyy elokuun lopussa.

Mahdolliset lausunnot tulee liittää hakuaikana sähköiseen järjestelmään. Jos tämä ei ole mahdollista, lausunnot voi lähettää toimistolle kahden viikon kuluessa varsinaisen hakuajan päättymisestä. Lausunnot otetaan vastaan joko sähköpostitse tai postitse.

Hakijoiden on noudatettava Liikesivistysrahaston kotisivulla olevia ohjeita. Katso tästä tarkemmat hakuohjeet.

Kuka oli Niilo Hentola?

Opetusneuvos Niilo Hentolan elämäntyö oli Markkinointi-instituutti. Hän toimi Myynti- ja Mainoskoulun nykyisin Markkinointi-instituutin opettajana vuosina 1936-1980 ja rehtorina vuosina 1947-1980. Niilo Hentolan johdolla oppilaitos laajentui suuresti ja sen opetusohjelma monipuolistui. Samalla oppilaitos saavutti keskeisen aseman maamme markkinointikoulutuksessa.

Pirkka tekee sinulle hyvää

Ruokakesko Oy (2008)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x