Seminaaritapahtumat

MARK järjestää vuoden mittaan markkinointi-, media- ja mainosalan ammattilaisille maksullisia koulutustapahtumia, joissa on MARK:in jäsenille aina edullisempi osallistumismaksu kuin muille osallistujille. Jo vakiintuneita vuosittain järjestettäviä tilaisuuksia ovat:

Media Mäessä

Media Mäessä tai tuttavallisemmin MeMä-tapahtuman järjestää MARK Mediaryhmä Tahkolla. Tapahtumassa on kunnon seminaaripäivä täynnä ajankohtaista asiaa medianäkökulmasta sekä seuraavana päivänä mäkikisat ja rentoa meininkiä verkottumisen merkeissä. Tapahtuma on suunnattu mediamyyjille, media- ja mainostoimistojen suunnittelijoille sekä markkinointi- ja tuotepäälliköille tai -suunnittelijoille eli erityisesti markkinoinnin suunnittelua päivittäisessä työssään tekeville. Seuraava Media Mäessä tapahtuma on Tahkolla helmikuussa 2.-4.2.2018.

Ajankohtaista markkinoinnista

Ajankohtaista markkinoinnista -seminaarit pari kertaa vuodessa ovat tiivis kooste ajankohtaista tietoa, case-kokemusta, visioita ja käytännön vinkkejä markkinoinnista. Seminaarit sinulle, jota kiinnostaa olla kartalla, mitä markkinoinnissa tapahtuu niin tänään kuin huomenna ja, mitä se tarkoittaa mainostajalle.

Ajankohtaista markkinointijuridiikasta

MARK Juristiryhmä järjestää syksyisin tiiviin aamupäiväseminaarin, jossa käsitellään markkinointijuridiikan ajankohtaisia kiemuroita. Tilaisuus on suunnattu erityisesti markkinointi- ja mainosalan ammattilaisille.

Suhde

MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmän järjestämässä seminaarissa suhdemarkkinoinnin kuumimmat aiheet ja mielenkiintoisimmat puhujat kertovat nopeimmin eteenpäin kiitävistä teemoista.

Digimarkkinoinnin salat

MARK Digitaalisen markkinoinnin ryhmä järjestää ajankohtaisseminaarit digimarkkinoinnista.

MARK Tehoaamu

MARK Tehoaamu on tiivis, tehokas ja ajankohtainen aamupäiväseminaari pienryhmässä, jossa alustajina ovat alan todelliset asiantuntijat. Tehoaamujen aiheet ovat markkinoinnin, median ja mainonnan ympäriltä ja tilaisuuksissa on osallistujien ja esiintyjän kesken keskustelulla tärkeä rooli.

Vakuutuksia mittojen mukaan

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva (2006)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x