MARK jäsenetuja

MARK:in tehtävänä on edistää jäsenten menestymistä tukemalla jäseniä työssään ja antamalla heille hyödyllistä tietoa ja kontakteja. MARK tarjoaa markkinoinnin ammattilaiselle loistavat mahdollisuudet verkostoitumiselle kollegoiden kanssa. Oman itsensä kehittäminen ja ajan hermolla pysyminen käy sekä tapahtumien että MARK:in sähköisten kanavien kautta.

Erilaisia MARK-tapahtumia on vuodessa noin sata. Tilaisuuksien tarjonnan näet mark.fi -etusivulla olevasta tapahtumakalenterista.

Maksuttomat jäsentilaisuudet

Maksuttomia jäsentilaisuuksia MARK:in henkilöjäsenille ovat mm. MARK Aamuteemat, Asiakkuusmarkkinoinnin aamut, erilaiset yritysvierailut ja kulttuuriesitykset sekä Digiaamut eli tietoiskuaamuja digitaalisesta markkinoinnista. Näitä tilaisuuksia järjestävät sekä MARK ryhmien johtokunnat että MARK:in toimisto. Jokainen jäsenmaksunsa maksanut jäsen voi osallistua tilaisuuksiin.

Seminaaritapahtumat

Seminaaritapahtumamme ovat tarkoitettu markkinointi-, media- ja mainosalan ammattilaisille. MARK:in jäsenille seminaareissa on aina edullisempi osallistumismaksu kuin muille osallistujille. Vakiintuneita vuosittain järjestettäviä seminaaritapahtumia ovat mm. Media Mäessä, Suhde, Ajankohtainen markkinointijuridiikka, MARK Tehoaamut ja markkinoinnin ajankohtaisseminaarit.

MARK kumppanit

MARK kumppanit ovat myös tiiviisti mukana toiminnassa. Kumppanit toteuttavat yhteistyössä MARK:in toimiston kanssa MARK Forum -tilaisuuksia, joiden tavoitteena on tuoda jäsenillemme uutta tietoa ja antaa pohjaa ammatilliseen kehittymiseen ajankohtaisista markkinoinnin aiheista ja ilmiöistä. Kumppanimme tarjoavat myös jäsenetuja, mm. ammattikirjallisuutta, koulutustarjouksia, vakuutusetuja, risteilytarjouksia. MARK kumppaneita ovat vuonna 2017 Messukeskus, If, Markkinointi-instituutti, Mediateko Oy, Viking Line, Pro Source Oy, Sales Energy Oy, Taloustutkimus, Sound Engine, Lexia ja ZetaDisplay Finland.

Markkinointi&Mainonta -lehti

Jäsenetulehtemme on Markkinointi& Mainonta, joka käsittelee markkinointia laajasti. Lehti ilmestyy joka toinen viikko.
Voit valita, haluatko jäsenetulehtesi paperilehtenä joko kotiin tai työpaikalle kannettuna tai sitten digitaalisena versiona. Ilmoita valintasi liittymislomakkeessa.
(Lehden kestotilaushinta on 197 €/vuosi).

MARK Jäsensivut

Vain MARK:in jäsenten käytettävissä oleva tietopankki on MARK Jäsensivut, johon kootaan mm. esitysaineistoja ja tiivistelmiä MARK-tapahtumista sekä myös erilaisia työvälineitä arkea helpottamaan.

MARK viikkokirje

Joka viikko tiistaisin lähetetään jäsenten sähköpostiin MARK viikkokirje, joka pitää jäsenet ajan hermolla.

MARK Paikallisryhmät

MARK Paikallisryhmät toimivat Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Porissa. Ne järjestävät omalla aluellaan pienseminaareja ja jäsentapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki MARK:in jäsenet - vaikkapa työmatkan yhteydessä.

Aktiivinen kontaktiverkosto

MARK on markkinoinnin ammattilaisten yhteisö, joka rohkaisee ja inspiroi jäseniään tekemään tulosta ja positiivista muutosta vastuullisen ja tehokkaan markkinoinnin avulla. MARK on aktiivisten ihmisten kontaktiverkosto, jonka hyödyntämisestä jokainen jäsen päättää itse. 

Liity mukaan saman tien!

Nature Creates - we refine

Hankkija-Maatalous Oy (2012)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x