Jäsenedut

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.

MARK auttaa sinua kehittämään strategista ja kaupallista ajatteluasi, olemaan rohkea ja tavoittelemaan kasvua. Kun markkinointi avautuu uudesta näkökulmasta, vaikuttamisen keinoista tulee tulevaisuuden mahdollisuuksia.

MARK tarjoaa useita kiinnostavia ammatillisia tilaisuuksia vuodessa – maksutta tai etuhintaan. Yhteistyökumppaneiden kautta saat uusinta tietoa ja merkittäviä etuja. Vuoden 2018 teemoina on jatkuva kehittyminen, digitaalisuus, data, teknologia, uudet näkökulmat, yhteistyö, johtaminen ja hyvinvointi.

Saat osaamisesi ylläpitämiseen ja päivittämiseen myös monipuolisen, palvelevan verkkosivuston: asiantuntija-artikkeleita ja -blogeja, videoita, kuunneltavaa ja vinkkejä kootusti yhdestä paikasta. Osallistumalla toimintaan saat arvokkaita kontakteja, vertaistukea ja uusia oivalluksia: Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän hyödyt.

Jäsenetulehtesi on Markkinointi & Mainonta -lehti digi- tai paperimuodossa. Lehti tarjoaa alan puheenaiheita, uutisia ja työkaluja omassa työssä menestymiseen joka toinen viikko ja verkossa 24/7.

Ilman osaavia ihmisiä ei synny menestystarinoita. Tule mukaan – rakennetaan niitä yhdessä!

MARK jäsenmaksu vuonna 2018:
* Henkilöjäsenmaksu 145 €
* Opiskelijat - työttömät - eläkeläiset 73 €
Jäsenmaksujen määrät vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa.

Liity nyt!