Miksi jäseneksi?

MARK jäsenyys kannattaa - Sinullekin!

MARK Suomen Markkinointiliitto on markkinoinnin ammattilaisten yhteisö, joka rohkaisee ja inspiroi suomalaisia tekemään tulosta ja positiivista muutosta vastuullisen ja tehokkaan markkinoinnin avulla.

Ammatillinen kehittyminen ja verkostoituminen ovat ylivoimaiset syyt MARK:in jäsenyyteen. Sen jäsenemme ovat kertoneet jäsenkyselyissämme. MARK:in tapahtumissa on ajankohtahtaisen ja hyvän asiasisällön lisäksi aikaa keskusteluille ja ihmisten tapaamiselle. MARK:in ydintehtävänä on toimia foorumina markkinointialalla toimiville ihmisille. Osallistumalla tapahtumiin saat jäsenenä todellista vastinetta jäsenmaksulle.

Vuosittaiset seminaaritapahtumat sekä erilaiset ammatilliset maksuttomat jäsentilaisuudet ovat oivia kohtaamisfoorumeja. MARK tapahtumia on vuoden mittaan noin sata. Pääkaupunkiseudun lisäksi tapahtumia järjestetään myös Tampereella, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Porissa ja Hämeenlinnassa. MARK:in henkilöjäsenenä on osallistumismaksu maksullisiin seminaaritapahtumiin luonnollisesti edullisempi kuin muilta osallistujilta.

MARK:in jäsenet saavat sähköpostiin joka viikko MARK jäsenkirjeen, jossa on tiedot tuoreimmista meneillään olevista aiheista. Jäsenetulehtenä on Markkinointi&Mainonta -lehti joko kotiin tai työpaikalle kannettuna (M&M:n kestotilaushinta 197 €/vuosi).

Koko vuoden jäsenmaksut 2017
* Henkilöjäsenmaksu 145 €
* Opiskelijat - työttömät - eläkeläiset 73 €
Jäsenmaksujen määrät vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa.

Kun liityt nyt, jäsenmaksu on 20 € loka-joulukuulta 2017.

Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille jäsenmaksu on 10 € loka-joulukuulta 2017.

Liity Sinäkin mukaan saman tien!

Taito-kurssit - Taidot tehokkaasti ajan tasalle (EHTO: Tuotenimi)

AEL (1999)

Kun haluat pitää iskulauseestasi kiinni, rekisteröi se Iskulauserekisteriin

Kirjaudu MARKin jäsensivuille

MARK tarjoaa jäsenilleen ensiluokkaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan!

Unohdin salasanani!

Miksi liittyä jäseneksi? x