Haaga-Helia

Haaga-Helia syntyi Suomen ensimmäisen korkeakoulujen yhdistymisen tuloksena vuoden 2007 alussa, kun Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu ja Haaga Instituutin ammattikorkeakoulu yhdistyivät. Haaga-Helia kouluttaa myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Haaga-Helia on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus verkostoissa ovat olleet alusta saakka tekemisen kulmakiviä.

Kymmenvuotisen taipaleen aikana Haaga-Helia on löytänyt mission avointen ovien linjasta - avaa ovet työelämään. Tämä kuvaa paitsi opintojen tarjoamia mahdollisuuksia ja opiskelijoiden hyvää työllistymistä myös dynaamista yritysyhteistyötä ja ajassa elämistä. Haaga-Helia mahdollistaa muutoksen niin ihmisissä, yrityksissä kuin koko yhteiskunnassa.

MARK ja Haaga-Helia ovat solmineet partnerisopimuksen vuodelle 2018.

Tutustu Haaga-Helian tarjontaan - saat MARKin jäsenenä -10 %!
Työn ohessa opiskelu myös irrottaa arjesta, verkottaa eri yrityksistä tulevat kollegat ja antaa tietoa päivittäiseen työhön vietäväksi. Haaga-Helian laajasta ja monipuolisesta avoimien koulutusten tarjonnasta löydät lyhytkestoisia ja pidempiä koulutuksia ja kursseja, joiden avulla kehittät nykyistä tietotaitoasi tai valtaat uusia osaamisalueita.