Tulokset hakusanalla 'Vierailu'

MARK Viestintäryhmän yritysvierailu: Berner Oy

Vierailulla kuultiin Bernerin historiasta ja tulevaisuuden visioista sekä tutustuttiin yrityksen uniikkeihin toimitiloihin.

Instagram-mainoksen tunnistettavuus

Mainonnan eettisen neuvoston hiljattain antamassa huomautuksessa arvioitiin sitä, oliko Instagramissa julkaistu mainoskuva keskivertokuluttajalle selvästi tunnistettavissa mainokseksi.

Markkinoinnissa pitää olla pilke ja palo!

"Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää" suuresti arvostamani Minna Canthin sanotaan tokaisseen. Sama toive pätee hyvin markkinointiin, toteaa Petra Majander Helsinki Design Weekin markkinointijohtaja.

Anna meille meidän jokapäiväinen motivaatiomme

– Onko pakko? Näin parahti tiimini kun ilmoitin, että alamme mitata markkinoinnin tuloksia. Taas yksi työ lisää, huokasi tiimiläinen mielessään. Ensi alkuun väkeni karsasti mittaamista, mutta pian jo kaipasi sitä. Tästä on jo useita vuosia. Väitän, että jos nyt lopettaisimme tämän silloin turhaksi koetun työn, tiimini sanoisi taas kuorossa: Onko pakko! Mikä meitä sitten motivoi?

Pentikin vierailulle muutama paikka vapaana

MARK Viestintäryhmän vierailukohteena on 8.11. Pentik Arabiakeskuksessa Helsingissä. Vierailun päätteeksi on mahdollisuus myös ostoksiin. Ilmoittautumiset tämän päivänä aikana.

Pentikin matka Posiolta kansainvälistyväksi sisustusalan lifestyle-yritykseksi

MARK Viestintäryhmän vierailukohteena on 8.11. Pentik Arabiakeskuksessa Helsingissä. Varaa paikkasi vierailulle 31.10. mennessä.