Tulokset hakusanalla 'Printti'

Kuntamarkkinoinnin helmet – Keuke Onnistuvan yrityksen asialla

MARKin Kuntamarkkinoinnin helmet -sarjassa haastatellaan kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa ansioituneita kuntia ja kaupunkeja. Tällä kertaa esittelyyn pääsee SM-kilpailussa kunniamaininnan ansainnut Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy ja Onnistuvan yrityksen asialla -kampanja.

Vaikuttajamarkkinointi kasvun vauhdittajana

MARK Viestintäryhmä järjesti tiistaina 21.8. yritysvierailun vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen Asennemedia Oy:n toimistolle Helsinkiin. Vierailun aikana ryhmä pääsi kuulemaan Asennemedian toiminnasta ja sai kattavan infopaketin vaikuttajamarkkinoinnista sekä sen tulevaisuudesta.

Esittelyssä Grafia ry

MARK esittelee haastattelusarjassaan alan liittoja ja niiden ydinpalveluita. Tällä kertaa haastateltavana on Grafia ry:n toiminnanjohtaja Katri Soramäki.

Esittelyssä Aikakausmedia

MARK esittelee uudessa haastattelusarjassaan alan liittoja ja niiden ydinpalveluita. Tällä kertaa haastateltavana on Aikakausmedian liittojohtaja Mikko Hoikka.

Oletko sisältösopuli?

Minulla on lapsesta asti ollut sammumaton halu ja palo kuulla ja lukea tarinoita tilanteiden ja ihmisten takana. Jano saada tietää, mikä ketäkin liikuttaa ja miksi.

Viisi sekuntia

Suomalaiset tavoittaa yhden päivän aikana parhaiten internet, televisio (kyllä, tv), mobiili-internet ja radio. Ajankäytöllisesti meitä koukuttaa eniten internet eri välineiden kautta käytettynä. Liikkuvan kuvan osuus käytetyistä sisällöistä kasvaa jatkuvasti. Verkosta tallennetut sisällöt ja on-demand-aineistot nostavat osuuttaan kovaa vauhtia. Mitä tämä tarkoittaa kaupallisen viestin lähettäjän kannalta?