Tulokset hakusanalla 'Koulutus'

Markkinoinnin, juridiikan ja itsesääntelyn kohtaamisia digitaalisessa maailmassa

Kenellä on kompetenssi arvioida markkinoinnin eettisyyttä? Olisiko arviointikäytänteitä tarvetta modernisoida tai tarkentaa? Onko ”digimaailman keskivertokuluttaja” valistuneempi ja tiedostavampi kuin on aikaisemmin katsottu?

Uusi SHIFT-markkinointimalli auttaa ekologisesti kestävien tuotteiden läpimurrossa

SHIFT-markkinointimalli on työkalu, joka auttaa kuluttajaviestinnän analyysissä ja pohdinnassa.

Kuntamarkkinoinnin SM-palkinnot jaettiin Seinäjoella. Pori uudistui voittoisasti.

Porin kaupunki on uudistanut ilmettään ja strategiaansa osallistavalla ja kattavalla tavalla, ja voitti brändityöllään tämän vuoden kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden. Hopealle nousi Valkeakosken onnistunut talonäyttely ja tonttimarkkinointi, ja pronssia voitti Ylöjärven keskustaa elävöittänyt kekseliäs Pop up Shoppeenmäki -tapahtuma.

Ymmärrätkö asiakastasi tarpeeksi hyvin?

Mitä kuluttajamarkkinoijan ammattitaito on? Jotenkin siihen liittyy varmaankin koulutus, mutta se ei voi olla ainoa autuaaksi tekevä asia. Onhan alalla paljon menestyviä ihmisiä, joilla ei ole markkinoinnin tai esimerkiksi ihmistieteiden formaalia koulutusta.

Brändi + diplomatia + tekoäly = mahdollisuus

Suomea koskevat samat uhkat kuin muita Euroopan maita: Euroopan Unionin epävakaa kehittyminen, tietoturvaan liittyvät haasteet, populismin kasvu, disinformaation leviäminen, maahanmuuton seuraukset, vihapuhe ja ilmastonmuutos.

Miten vahvistaa omaa kilpailukykyään työmarkkinoilla?

Aiemmin hankittu osaaminen on kuin tuoretavara; se vanhenee väistämättä, lisäksi tänään vielä eilistä nopeammin. Digitaalisuuden myötä sekä markkinointi että myynti on muuttunut ja vaatii uudenlaisia taitoja.

Simppeliä etsimässä

Aloitin työn ohella aikuisopiskelijana, radikaali alan vaihto kansainvälisen markkinoinnin parista puutarha-alalle, vain löytääkseni muutaman toimivan jutun markkinoinnista.

Google Digital Garage - onko tuttu?

Ystävän vinkistä kävin läpi palvelua. Aikamoinen opintopaketti yrityksen digitaalisointia, kaupallisuutta ja jatkuvasti muuttuvaa markkinointia käsittelevä kattava kokonaisuus - ilmaiseksi.

Hengästyttääkö?

Avaan illalla sohvalla Facebookin. Uutisvirta täyttyy markkinoinnin koulutuksista, tapahtumista ja webinaareista. Siirryn LinkedInin puolella, jossa kysellään ja keskustellaan kaikesta työhön liittyvästä, myös markkinoinnista.

Itsenäinen verkko-opiskelu, aikaa inspiraatiolle

Olen saanut itsenäisistä verkko-opinnoista valtavasti energiaa ja inspiraatiota, toteaa blogissaan Riikka Holmberg.

Mieti näitä 9 kohtaa, kun ostat videomainontaa tai lataat videoita YouTube-kanavallesi

Huomion arvoiset pointit Googlen järjestämästä videomainonnan koulutuksesta.

Uutuus! Viestijän koulutusohjelma

Markkinointi-instituutin uudessa Viestijän koulutusohjelmassa kehityt monipuolisena viestijänä, kirjoittajana ja viestinnän toimenpiteiden organisoijana. Saat osaamista ja uusia ideoita viestinnän tehtäviisi ja opit toteuttamaan päivittäistä viestintää suunnitelmallisemmin.

Markkinointi ei aina ole vain pelkkä iso budjetti, jolla saadaan ostettua näkyvyyttä

"Ostetun näkyvyyden lisäksi ansaittu näkyvyys tuo brändille vielä enemmän lisäarvoa, joten on tärkeää, että tarinan ja sisällön hallinta on kohdallaan. Musabisneksessä haistellaan aina uusia trendejä ja pystymme liikkumaan niiden aallonharjalla eturintamassa", toteaa Sony Musicin Piia Sarajuuri.

Tavoitteletko parempaa asiakaskokemusta?

Yritysvalmennus luo arkeen tekemistä, joka vie kohti liiketoiminnan tavoitteita. Valmennus saa ihmiset omaksumaan tuottavampia käytäntöjä, oivaltamaan ja uudistumaan – näin syntyy tuloksia aikaansaava organisaatio!

Kehitä näkemyksellisesti digimarkkinointia

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman käytyäsi kehität ja toteutat näkemyksellisesti digimarkkinointia, some-kanavia ja verkkokauppaa. Tunnet useita tapoja kasvattaa verkkosivuston kävijämäärää ja hyödyntää sosiaalista mediaa näkyvyyden kasvattamiseksi.

Data poistaa arvailun markkinoinnista

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon opiskellut Verohallinnon viestintäsuunnittelija Harriet Mallenius kokee, että hänen Markkinointi-instituutissa saamansa opit hyödyttävät parhaimmillaan viittä miljoonaa suomalaista.

Näkemyksiä, kokemuksia markkinoinnista - Nnenna Liljeroos

Ole rohkea ja ennakkoluuloton. Vaikeudet on tehty voitettaviksi. Kilpailu kuluttajista on kovaa ja siinä voittavat ne, jotka kuuntelevat, tai pikemminkin kuulevat, kuluttajan ääntä parhaiten, toteaa Nnenna Liljeroos, joka on Arlan Head of Cheese and Butter.

Asiakaspalvelu ei ole asia jota toteutetaan, vaan asenne, joka omaksutaan

Työmme Markkinointi-instituutissa on eräänlaista osaamisen ja vahvuuksien esiin kaivamista. Se on ihan tolkuttoman kivaa. Toivomme, että työn tekemisen ilo ja into välittyy opiskelijoillemme asti. Haluamme heidän menestyvän. Haluamme, että he toteavat: jee, tää kannatti, olipa siistiä, tuun uudestaan.

Näin tehdään ajassa kiinni oleva koulutus – Copywriterin työ -koulutus uudistui

Koulutuksen hyödyllisyyttä mittaa parhaiten se, miten hyvin se vastaa työelämän tarpeisiin. Jos nykyinen aikuiskoulutus tiivistetaan kolmeen sanaan, ne ovat vuorovaikutuksellisuus, työelämälähtöisyys ja yksilöllisyys.

Think big!

Katso oman yrityksesi, toimialasi, maasi ja tietoisuutesi ulkopuolelle, niin päädyt siniselle merelle. Tämän vinkin antaa markkinoinnista Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki.

Videot ovat uusi musta asiakkuusmarkkinoinnissa

MARK Asiakkuusmarkkinoinnin aamussa 14.11. teemana on videot asiakkuusmarkkinoinnin näkövinkkelistä. Esityksessä läpikäydään liikkuvan kuvan merkitystä ja tehoa markkinoinnissa ja viestinnässä, videoiden roolia asiakkuusmarkkinoinnin eri vaiheissa sekä lainalaisuuksia onnistuneiden tuotantojen ja laadukkaiden, puhuttelevien videosisältöjen takana. Esiintyjänä on Henri Johansson, Videolle Productions.

Mikä markkinointi- tai viestintäkoulutus sopii sinulle?

Markkinointi-instituutin koulutuksista löytyy sopiva kurssi tai tutkinto niin markkinoinnin tehtävissä aloittaville kuin pitkään viestinnän ja markkinoinnin haasteissa marinoituneille ammattilaisille.

Videot ovat uusi musta asiakkuusmarkkinoinnissa

Videoiden merkitys ja kulutus kasvavat hurjaa vauhtia. Tule kuulemaan 14.11. MARK Asiakkuusmarkkinoinnin aamuun, miten voit hyödyntää liikkuvaa kuvaa asiakkuuden eri vaiheissa. Esiintyjänä on asiakkuuspäällikkö, videomarkkinoinnin asiantuntija sekä tuottaja Henri Johansson, Videolle Productions.

Suomen tuoreimmat valmennustilat avattiin Tapiolaan - taustalla kolmen valmennusyrityksen konserni

Suomen tuoreimmat monimuotoiset valmennustilat avattiin elokuun 2017 alussa Espoon Tapiolaan, kun yhteenliittymän muodostaneet Markkinointi-instituutti, Rastor ja Kasvutoimisto Kairos muuttivat saman katon alle.

Videot ovat uusi musta asiakkuusmarkkinoinnissa

MARK Asiakkuusmarkkinoinnin aamussa kuulet, miten voit hyödyntää liikkuvaa kuvaa asiakkuuden eri vaiheissa - ja opit soveltamaan parhaat videokäytännöt omassa työssäsi.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan MARK Tehoaamuun 29.9., jossa viestintäkonsultti Lena Halén antaa sinulle 30 vinkkiä löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen niin, että kohderyhmäsi huomaa yrityksesi yhä varmemmin.

PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

Kaipaatko käytännönläheisiä vinkkejä ja päivitystä PowerPointin käyttämiseen? MARK Tehoaamussa 4.10. opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Saat myös paljon vinkkejä muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen. Kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy. Ilmoittaudu 25.9. mennessä.

Luottamusta omaan markkinointiosaamiseen koulutuksesta

Puuttuuko sinulta markkinointiviestinnän koulutus ja haluat todistuksen osaamisestasi? Markkinointiviestinnän ammattitutkinnossa opit hoitamaan markkinointiviestinnän projekteja ja toimenpiteitä suunnitelmallisemmin ja monipuolisemmin.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan - 30 vinkkiä

Tehoaamun koulutus 29.9. auttaa sinua löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen niin, että kohderyhmäsi huomaa yrityksesi yhä varmemmin. Vinkkejä antaa sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén.

Käytännönläheinen PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

Kaipaatko käytännönläheisiä vinkkejä PowerPointin käyttämiseen? Tule MARK Tehoaamuun 4.10. ja opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Saat myös paljon vinkkejä muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen. Kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy.

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ole nopea, sillä äänestysaika päättyy 13.9.

Myynti ei ole mun juttu

"En ole mikään myyjätyyppi." Tässä sitä taas ollaan. Kuulemassa tuota lausetta, johon olen jo niin moneen kertaan esittänyt vastalauseeni, että oma osuuteni dialogista kuulostaa ulkoa opetellulta. Väitän nimittäin, että jokainen meistä myy omalla tavallaan.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan - 30 vinkkiä

Tehoaamun koulutus 29.9. auttaa sinua löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen niin, että kohderyhmäsi huomaa yrityksesi yhä varmemmin. Vinkkejä antaa sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén.

Käytännönläheinen PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

Olisiko paikallaan uusien käytännönläheisten vinkkien saaminen PowerPointin käyttämiseen? Tehoaamussa 4.10. se on mahdollista. Kurssi sopii sekä PC- että Mac-käyttäjille. Aamupäivän kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Oy.

Digitaalinen markkinointiviestintä käyntiin koulutuksen myötä

Näkyvimmän muutoksen koulutukseni myötä organisaatiossani koki digitaalinen markkinointiviestintä: aloitimme sen koulutukseni johdosta, toteaa Ensto Enerventin Sonja Häggman.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan - 30 vinkkiä

Tehoaamun 29.9. koulutus auttaa sinua löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen niin, että kohderyhmäsi huomaa yrityksesi yhä varmemmin. Vinkit antaa sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén.

Käytännönläheinen PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

Olisiko paikallaan uusien käytännönläheisten vinkkien saaminen PowerPointin käyttämiseen? Tehoaamussa 4.10. se on mahdollista. Kurssi sopii sekä PC- että Mac-käyttäjille. Aamupäivän kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Oy.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan - 30 vinkkiä

Sisällön tarjonta palvelevassa ja kiinnostavassa muodossa on tehokas tapa rakentaa omaa asiantuntijuutta ja houkutella kohderyhmää. MARK Tehoaamussa 29.9. saat sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halénilta 30 hyvää vinkkiä siihen, että sisältösi paremmin löydetään.

PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

Kaipaatko käytännönläheisiä vinkkejä PowerPointin käyttämiseen? Tule MARK Tehoaamuun 4.10. ja opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Saat myös paljon vinkkejä muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen. Kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy.

PowerPoint kikat ja konstit -kurssi

MARK Tehoaamussa opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi sekä saat paljon vinkkejä myös muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen. Käytännönläheisen kurssin kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy.

30 vinkkiä - jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan

Sisällön tarjonta palvelevassa ja kiinnostavassa muodossa on tehokas tapa rakentaa omaa asiantuntijuutta ja houkutella kohderyhmää. Hyvän sisällön tuotanto on vain puolet totuudesta. Jos kukaan ei näe sisältöäsi, sillä ei ole mitään merkitystä. Yhtä tärkeää on, että jaat tekemäsi sisältöä oikeisiin kanaviin ja sisältösi löydetään. MARK Tehoaamussa 29.9. saat sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halénilta 30 hyvää vinkkiä.

Syksyn koulutukset Markkinointi-instituutissa alkavat nyt - ilmoittaudu mukaan!

Markkinointi-instituutissa koulutus liittyy kiinteästi työelämään ja jokaisen kurssin ja tutkinnon tavoitteena on kouluttaa sinut tekemään omaa työtäsi entistä paremmin.

Paranna koulutushampaan kolotus. Aloita opinnot syksyllä!

Markkinointi-instituutissa koulutus liittyy kiinteästi työelämään ja jokaisen kurssin ja tutkinnon tavoitteena on kouluttaa sinut tekemään omaa työtäsi entistä paremmin. Lupaamme sinulle todellista, tunnistettavaa muutosta.

Syksyn MARK Tehoaamut aloitetaan käytännön vinkeillä

29.9. Lena Halén antaa 30 vinkkiä siihen, miten jaat sisältöjäsi tehokkaammin ja varmistat, että yrityksesi huomataan. 4.10. PowerPoint kikat ja konstit -kurssin vetää Petri Manu.

Paranna koulutushampaan kolotus. Aloita opinnot syksyllä!

Markkinointi-instituutissa koulutus liittyy kiinteästi työelämään ja jokaisen kurssin ja tutkinnon tavoitteena on kouluttaa sinut tekemään omaa työtäsi entistä paremmin. Lupaamme sinulle todellista, tunnistettavaa muutosta.

Luottamus syntyy luottamalla - ei epäilemällä

Ylläolevan lausahduksen kuulin Kuopion lentoasemalla kaveriltani Hartikaisen Jussilta keskusteltaessa johtamisen sietämättömästä keveydestä. Jäin pohtimaan asiaa ja näin muutaman kuukauden pureskelun jälkeen se tuntuu edelleenkin nerokkaalta.

Onko opiskelu aikuisiällä pakkopullaa?

Meillä on kaikista säästöistä huolimatta loistava koulutusjärjestelmä, joka antaa kaikille mahdollisuuden opiskeluun iästä ja asemasta riippumatta kohtuullisin taloudellisin uhrauksin. Opiskelu on etuoikeus, joka kuuluu kaikille mutta jota ehkä sen itsestään selvyyden vuoksi Suomessa arvostetaan liian vähän.

Innostu, inspiroidu ja toteuta

MARK Markkinointiryhmän haastatteluvuorossa on Sauna From Finlandin toiminnanjohtaja ja MARK:in hallituksen jäsen Carita Harju.

Oppimisen oikotietä ei ole

Asiakaskohtaamisissa keskustelu siirtyy jossain vaiheessa aina koulutuksen kestoon. Jos puhumme pitempikestoisesta koulutuksesta, kuulen usein kysymyksen: "Eikö teillä ole mitään lyhyempää koulutusta, seminaareja tai jotain vastaavaa?". Onhan minulla siihen vastaus.

30 vinkkiä - jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan

Sisällön tarjonta palvelevassa ja kiinnostavassa muodossa on tehokas tapa rakentaa omaa asiantuntijuutta ja houkutella kohderyhmä yrityksen omiin kanaviin. Se on selvä. Mutta hyvän sisällön tuotanto on vain puolet totuudesta. Ennen lomia ehdit vielä osallistumaan MARK Tehoaamuun 15.6., jossa sisältöstrategi Lena Halén auttaa sinua löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen.

Nosta henkilöstön katse horisontin taakse

Miksei henkilöstölle riitä vain se tieto ja ymmärrys, jota jokainen tarvitsee tehdäkseen oman työnsä? Miksi jokaisen olisi hyvä ymmärtää koko organisaation toimintaa? Liisa Lyyra kertoo menestystarinoita organisaatioista, joissa henkilöstö on oivaltanut oman roolinsa osana liiketoimintaa.

Matka digitaaliseen asiakaskokemukseen ja e-Estoniaan

MARK Viestintäryhmä järjesti viime viikolla tutustumismatkan Tallinnaan e-Estonia Showroomiin. Matkan aikana kuultiin Viking Linen uutuuksista sekä digitaalisesta asiakaskokemuksesta.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan

MARK Tehoaamussa 15.6. saat 30 vinkkiä, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja saada ihmiset tulemaan verkkosivuillesi. Aamun sisältö on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet tai toteutat sisältöjä ja haluaisit paremman kokonaisnäkemyksen sisältöjen jakamisen mahdollisuuksista. Kouluttajana on sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén Viestintätoimisto Contentasta.

30 vinkkiä - jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan

MARK Tehoaamu 15.6. on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet tai toteutat sisältöjä ja haluaisit paremman kokonaisnäkemyksen sisältöjen jakamisen mahdollisuuksista. Kouluttajana on sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén Viestintätoimisto Contentasta.

Työtä se on etätyökin

Jälleen sama havainto perjantaiaamun työmatkaliikenteessä: ei merkittävää ruuhkaa, kaikki neljä työmatkan varrelle osuvaa tietyömaatakin ohittuvat huomattavasti nopeammin kuin muina arkiaamuina. Eivätkö kaikki enää teekään viisipäiväistä työviikkoa, vai löytyisikö syy kuitenkin lisääntyneestä etätyöstä, jota monet keskittävät juurikin perjantaipäiviin?

Puhetta kasvun draivereista

Markkinoinnin ajankohtaisseminaarissa 5.5. Finlandia-talolla käsiteltiin markkinointia kasvun draiverina. Sitähän se tietenkin on. Tässä irtonaisia otteita ohjelmasisällöstä – tajunnanvirtana.

Jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan - 30 vinkkiä

MARK Tehoaamu 15.6. on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet tai toteutat sisältöjä ja haluaisit paremman kokonaisnäkemyksen sisältöjen jakamisen mahdollisuuksista. Kouluttajana on sisältöstrategi ja viestintäkonsultti Lena Halén Viestintätoimisto Contentasta.

Mitä koulutusta esimies arvostaa - kysytään esimieheltä!

Saatamme uhrata joskus turhaan aikaa ja astua harhaan yrittäessämme itseksemme päättelemällä luulla, mitä toinen ihminen mahtaa nykymaailman menosta tuumia.

Esimies pilaa elämäni

Kiiltävä käyntikortti työpöydällä kertoo, että Juha on juuri nimitetty esimieheksi. Johtajan mielestä ansioiden mukaan, kollegojen mielestä täysin väärin perustein. Juhakin koki tilanteen kiusalliseksi, mutta hän päätti onnistua uudessa roolissaan.

MARK Tehoaamu: LindkedIn yrityskäytössä

LinkedIn on maailman suurin työelämän verkostoitumisalusta, joka on profiloitunut Suomessa asiantuntijuuden esilletuomisen ja rekrytoinnin kanavana. Käytännönläheisessä koulutuksessa 20.4. perehdytään yrityssivujen rakentamisen lisäksi asiantuntijoiden LinkedIn-käyttöön ja asiantuntijuutta korostavan profiilin rakentamiseen sekä miten laaditaan toimiva sosiaalisen median suunnitelma. Kouluttajana on Kati Saario.

LinkedIn yrityskäytössä - käytännön vinkkejä

LinkedIn on maailman suurin työelämän verkostoitumisalusta, joka on profiloitunut Suomessa asiantuntijuuden esilletuomisen ja rekrytoinnin kanavana. Miten rakennetaan yrityksen arvoa aktiivisten asiantuntijoiden kautta? Kouluttajana MARK Tehoaamussa 20.4. Kati Saario.

Vahvista vuorovaikutustaitojasi

Markkinointi-instituutin Vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa -koulutuksessa kehität vuorovaikutustaidoista työelämän käyntikortin.

LinkedIn yrityskäytössä 20.4.

Mitä LinkedIn tarjoaa yrityksille? Miten yritys toimii LinkedInissä? Miten rakennetaan yrityksen arvoa aktiivisten asiantuntijoiden kautta? Kysymyksiin saat vastauksia MARK Tehoaamussa Kati Saariolta.

Uutuus! Uusi esimies –verkkokoulutus

Markkinointi-instituutin Uusi esimies –verkkokoulutus soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville. Verkkokoulutuksessa opiskelet itsenäiseen tahtiin esimiestyön kokonaisuutta.

Tunnettu markkinoinnin kouluttaja paransi asiakastyytyväisyyttään

Markkinointi-instituutti paransi asiakastyytyväisyyttään: 95 % suosittelee. Asiakkaiden mielestä Markkinointi-instituutti on ennen kaikkea luotettava koulutuksenjärjestäjä.

MARK Tehoaamu: LinkedIn yrityskäytössä

Tervetuloa käytännönläheiseen koulutukseen, jossa perehdytään yrityssivujen rakentamisen lisäksi asiantuntijoiden LinkedIn-käyttöön ja asiantuntijuutta korostavan profiilin rakentamiseen sekä miten laaditaan toimiva sosiaalisen median suunnitelma. Kouluttajana 17.3. on Kati Saario.

Rekrytoitko tehtävään vai yhtiöön?

Rekrytoi yhtiöön, sanoo headhunter, Pro-Source Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Markku Kaijala. Mikä tahansa tehtävä muuttuu nykyään jo vuodessa niin paljon, että ihmisen sopeutuminen tiimiin ja muutokseen on tärkeämpää kuin faktinen yhden työtehtävän osaaminen.

Tehoaamu: LinkedIn yrityskäytössä

Mitä LinkedIn tarjoaa yrityksille? Miten yritys toimii LinkedInissä? Miten rakennetaan yrityksen arvoa aktiivisten asiantuntijoiden kautta? MARK Tehoaamussa 17.3. valmentajana Kati Saario, Happy Customer Companysta.

Hakukoneoptimoinnista 16.2.

Miten verkkosivuston näkyvyyttä nostetaan ilman mainostusta? Mitkä asiat vaikuttavat Googlen hakutuloksissa pärjäämiseen? MARK Tehoaamussa kouluttajana on Tommi Partanen, Marbles Oy. Muutamia paikkoja vielä jäljellä.

Pohditko tekijänoikeuksiin, markkinointilakiin tai sähköisen markkinoinnin säädöksiin liittyviä kysymyksiä?

Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka -koulutus antaa kattavan katsauksen markkinointia sääteleviin lakeihin ja säädöksiin sekä hyvän tavan mukaiseen markkinointiin.

Palvelu- ja kaupan sektori on talouskasvun unohdettu mikromegamoottori

Vientiteollisuus on tärkeä Suomen - kuten minkä tahansa avoimen talouden - kansantalouden kasvulle. Valitettavasti kuitenkin vientiteollisuuden yksipuolinen korostaminen - erityisesti valtiovallan taholta - vaikeuttaa sen valtavan taloudellisen potentiaalin hahmottamista, joka liittyy maamme yksityisen palvelusektorin ja kaupan elinvoimaistamiseen.

MARK Tehoaamu: LinkedIn yrityskäytössä

Mitä LinkedIn tarjoaa yrityksille? Miten yritys toimii LinkedInissä? Miten rakennetaan yrityksen arvoa aktiivisten asiantuntijoiden kautta? MARK Tehoaamussa 17.3. valmentajana Kati Saario, Happy Customer Companysta.

Hakukonemarkkinointi 16.2.

Miten verkkosivuston näkyvyyttä nostetaan ilman mainostusta? Mitkä asiat vaikuttavat Googlen hakutuloksissa pärjäämiseen? MARK Tehoaamussa kouluttajana on Tommi Partanen, Marbles Oy.

Aloita vuosi koulutuksella!

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto varmistaa, että johdat ja suunnittelet markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin ja hallitset sirpaloituneen markkinointiviestinnän kokonaisuutta.

MARK Tehoaamu: Hakukoneoptimointi

Miten verkkosivun näkyvyyttä nostetaan ilman mainostusta? Mitkä asiat vaikuttavat Googlen hakutuloksissa pärjäämiseen? MARK Tehoaamussa 16.2. kouluttajana Tommi Partanen.

Tammikuussa tärähti

Tammikuun Täräys Tennispalatsissa viime torstaina 19.1. nostatti suomalaista markkinointia, joka elää uutta myötätuulen nousukautta.

MARK yhteistyö Nuorkauppakamarin kanssa

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa yrittäjyysaiheisia tilaisuuksia markkilaisille.

UUTUUS: Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Koulutuksen sisältö räätälöidään sinulle yksilöllisesti, joten kehityt juuri sinulle ja työnantajallesi tärkeimmissä digimarkkinoinnin alueissa.

MARK Tehoaamu: Hakukoneoptimointi

Miten verkkosivuston näkyvyyttä nostetaan ilman mainostusta? Mitkä asiat vaikuttavat Googlen hakutuloksissa pärjäämiseen? MARK Tehoaamussa 16.2. kouluttajana on Tommi Partanen, Marbles Oy.

Penni paremmasta asiakasajattelusta!

Kolme maailmanluokan esimerkkiä miten sillä tehdään miljoonia. ***Haluatko tietää, miten rakennetaan ylivertaisia asiakaskohtaamisia? Shaun Smith vetää CX Masterclass-koulutuksen 24.1. Helsingissä.

Mitä hyötyä on aikuiskoulutuksesta ja henkilöstön kouluttamisesta?

Johto, HR ja työntekijät vastasivat Markkinointi-instituutin kyselyyn. Ilman kehitystä ei ole tulevaisuutta - ei yksilöille eikä yrityksille.

10 pientä suurta pyyntöä työyhteisölle

Joulun alla kirjoitellaan monenlaisia toivomuslistoja. Markkinointi-instituutin asiakkuudet ja myynti -tiimin päällikkö Liisa Lyyra kokosi oman kymmenen kohdan toivelistansa työyhteisölle. Mitä sinun listallesi kuuluisi?

Miten verkostoidut LinkedInissä?

Asiantuntijuuden rakentaminen ja profiloituminen LinkedInin avulla. Miten rakennat henkilöbrändiä? Käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva koulutus LinkedIn profiilista 25.1. Kati Saarion vetämänä.

Asiantuntijuuden rakentaminen ja profiloituminen LinkedInin avulla 25.1.

Miten verkostoidut LinkedInissä? Miten rakennat uratarinan ja tuot esiin osaamisesi, joka avaa uusia mahdollisuuksia? Käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva koulutus LinkedIn profiilista Kati Saarion vetämänä.

Lähde tutustumaan Ritva Fallan yritykseen ja vaatemallistoon

Suunnittelija Ritva Falla on suunnitellut taiteilijajuhlavuotensa kunniaksi Lounge Wear malliston, jonka tuotosta osa ohjautuu hyväntekeväisyyteen. Tule tutustumaan Ritvaan ja hänen yritykseensä MARK Viestintäryhmän kanssa 13.12.

Asiantuntijuuden rakentaminen ja profiloituminen LinkedInin avulla 25.1.

Miten verkostoidut LinkedInissä? Miten rakennat uratarinan ja tuot esiin osaamisesi, joka avaa uusia mahdollisuuksia? Käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva koulutus LinkedIn profiilista Kati Saarion vetämänä.

Vierailukohteena Ritva Falla Oy

Designer Ritva Fallan nimeä kantava mallisto kuten myös itse yritys kasvaa ja kehittyy. Tervetuloa kuulemaan yrityksestä ja tutustumaan vaatemallistoon Ritva Fallan johdolla 13.12.

Asiantuntijuuden rakentaminen ja profiloituminen LinkedInin avulla

Miten verkostoidut LinkedInissä? Miten rakennat uratarinan ja tuot esiin osaamisesi, joka avaa uusia mahdollisuuksia? Käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva koulutus LinkedIn profiilista 25.1. Kati Saarion vetämänä.

CX Masterclass by Shaun Smith 24.1.

Minkä arvoinen yksi hyvä asiakas on yrityksellenne? Entä 10 uutta? Tarjolla valmennuspäivä 24.1., johon osallistuttuasi sinulla on takuuvarmasti ainakin yksi uusi menestysajatus, joka auttaa kehittämään asiakkuuksia ja myyntiä.

Hyvä sisältö

Miksi rajata termiä sisältö turhan ahtaasti? Tanja Hovi bloggaa aiheesta Markkinointi-instituutin Muutoksen ammattilaiset -blogissa.

Vierailukohteina Aarikka, Ritva Falla Oy ja Suomen Jääkiekkoliitto

Tervetuloa MARK Viestintäryhmän järjestämille vierailuille Aarikkaan 30.11. tai Ritva Fallan designin maailmaan 13.12. tai tutustumaan Suomen Jääkiekkoliiton toimintaan 12.1.

Tarvitsetko käännöspalveluja?

Tarvitsetko käännöksiä saksasta, ruotsista tai englannista suomeen? Tai suomesta saksaan? Tarvitsetko saksan, ruotsin tai suomen kielen opetusta? Outi voisi auttaa.

Paranna markkinointisi tuloksia heti ja tuntuvasti

Vuonna 2016 markkinointia kannattaa tehdä vuoden 2016 tiedoilla. Neurotiede on tuonut mukanaan uutta tietoa markkinoinnin ammattilaisille tehdä tuottavampaa mainontaa. MARK Tehoaamussa 22.11. kouluttajana on yritysjohdon valmentaja Tero Puranen Ammattijohtaja.fi:sta.

Tehokoulutus: Paranna markkinointisi tuloksia heti ja tuntuvasti

Vuonna 2016 markkinointia kannattaa tehdä vuoden 2016 tiedoilla. Neurotiede on tuonut mukanaan uutta tietoa markkinoinnin ammattilaisille tehdä tuottavampaa mainontaa. MARK Tehoaamussa 22.11. kouluttajana on yritysjohdon valmentaja Tero Puranen Ammattijohtaja.fi:sta.

Kiinnostava verkkosisältö - vielä ehdit mukaan

Miten toteuttaa hakukoneoptimoitua tekstiä? Miten valita oikeanlaista sisältöä eri kohderyhmille? Kaipaatko konkreettista apua sisällön tuotantoon? Tule aamupäiväkoulutukseen 28.10. ja saat Halénin Lenalta vastauksia siihen, miten luot houkuttelevaa sisältöä, joka kiinnostaa asiakkaita ja parantaa verkkonäkyvyyttä.

MARK Tehoaamu: Kiinnostava verkkosisältö

Miten toteuttaa hakukoneoptimoitua tekstiä? Miten valita oikeanlaista sisältöä eri kohderyhmille? Kaipaatko konkreettista apua sisällön tuotantoon? Tule aamupäiväkoulutukseen 28.10. ja saat Halénin Lenalta vastauksia siihen, miten luot houkuttelevaa sisältöä, joka kiinnostaa asiakkaita ja parantaa verkkonäkyvyyttä.

Tehokoulutus: Paranna markkinointisi tuloksia heti ja tuntuvasti

Vuonna 2016 markkinointia kannattaa tehdä vuoden 2016 tiedoilla. Neurotiede on tuonut mukanaan uutta tietoa markkinoinnin ammattilaisille tehdä tuottavampaa mainontaa. MARK Tehoaamussa 22.11. kouluttajana on yritysjohdon valmentaja Tero Puranen Ammattijohtaja.fi:sta.

Miten parantaa verkkonäkyvyyttä?

Miten toteuttaa hakukoneoptimoitua tekstiä? Miten valita oikeanlaista sisältöä eri kohderyhmille? Kaipaatko konkreettista apua sisällön tuotantoon? Tule tehokkaaseen aamupäiväkoulutukseen 28.10. ja saat Halénin Lenalta vastauksia siihen, miten luot kiinnostavaa ja houkuttelevaa sisältöä, joka kiinnostaa asiakkaita ja parantaa verkkonäkyvyyttä.

Intohimoinen henkilöstö vastaa siitä, miten yrityksillä menee

Monelle meistä ammatti ja työpaikka ovat yhdistelmä nuoruuden idealistisia ajatuksia, opiskelua ja sattumuksien summia. Mutta jossain vaiheessa sitä saattaa havahtua, että työn tekeminen ja oma ammatti, joka joskus oli niin kiehtova, onkin enemmän suorittamista ja osa päivittäisiä rutiineja. Minne katosi nuoruuden into ja uteliaisuus?

Kiinnostava verkkosisältö

Me tiedämme, että ihmiset löytävät yrityksen tarjonnan hakemalla tietoa verkosta. Miten varmistaa, että hakukone löytää yritykseni sisällön? Millaista sisällön pitäisi olla? MARK Tehoaamussa 28.10. Lena Halénin johdolla saat konkreettista apua sisällön tuotantoon, joka parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä.

Kiinnostava verkkosisältö

Me tiedämme, että ihmiset löytävät yrityksen tarjonnan hakemalla tietoa verkosta. Miten varmistaa, että hakukone löytää yritykseni sisällön? Millaista sisällön pitäisi olla? MARK Tehoaamussa 28.10. Lena Halénin johdolla saat konkreettista apua sisällön tuotantoon, joka parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä.

Läpinäkyvyys on vaikuttajamarkkinoinnin liima

Suosittu bloggaaja suosittelee tietyn sävyistä kynsilakkaa, ja kynsilakka myydään loppuun. Leivontabloggaaja julkaisee reseptin, ja lakritsiuute loppuu apteekista. Markkinoijat tuntevat tällaiset esimerkit ja haaveilevat osuvansa joskus samanlaiseen kultasuoneen.

MARK Keski-Suomi: Marketing Today aamuteema - caset Polar & Klub1

Tule kuuntelemaan 29.9. alan pioneerin Polarin näkemyksiä siitä, mihin suuntaan maailma on kehittymässä urheilijoiden ja kuntoilijoiden hyvinvoinnin tukemisessa sekä miten Polar rakentaa brändiään.

Maisema harmaantuu, mutta tulevaisuus kirkastuu

Pitäkää ovea, täältä tulee nälkäinen copywriter.

Tee työtä, jota rakastat

Tanja Hovi uskoo, että tämä väite tulee olemaan vähintään seuraavan sukupolven työelämässä yhä enemmän totta.

Onnistuneen IT-ulkoistuksen keinot -miniseminaari

Miten kilpailuttaa onnistuneesti ulkoistusjärjestely? Käytännön työkaluja on tarjolla TIVIAn aamupäiväseminaarissa 6.9.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto - rakenna brändistäsi asiakkaita puhutteleva ja erotu kilpailijoista

Digitaalinen markkinointiviestintä käyntiin koulutuksen myötä.

Lego(R) Serious Play(R) Customer Experience Workshop

Etsitkö keinoja nopeuttaa asiakasajattelua ja kehittää asiakaskohtaamisia? Haluatko tehdä osuvampaa markkinointia?

Työelämässä on istuttava itse kuskin paikalla - ja osattava markkinoida taitojaan

Toimittaja Pia Lindroos bloggaa työelämän muutoksesta ja muutoksessa mukana pysymisessä.

"Koulutukseni ei jäänyt pelkästään luokkahuoneisiin tai tehtäviin"

Markkinointi-instituutissa MJD-tutkinnon suorittanut Toni Renberg kertoo opiskelijakokemuksestaan.

Nyhtömarkkinointia

Markkinointiammattilaisten arkea on saada työskennellä markkinointimestareiden keskuudessa. Harva se päivä jollakin on loistava idea toteutettavana mitä pikimmin erilaisina toimenpiteinä. Aina idean äiti tai isä ei ole jaksanut miettiä ideaansa kovin pitkälle, koska pitäähän markkinoinnillekin jättää jotain tekemistä.

Nopeasti liikkuva varas?

Viime kesänä kirjoitin MARK kesäblogin aiheesta - Viitsiskö palata duuniin?. Jotta ammattikuntani, Headhunterit, eivät aivan vimmastu, kirjoitan nyt positiivisella kesäteemalla - nopeasti liikkuva varas.

Markkinoinnin teesit. Markkinointi yrityksen investointina.

Markkinointi-instituutin MARK Forum -webinaaritallenne on ladattavissa.

Kasvua ja onnea

Ikuinen kysymys on, kestääkö maapallo jatkuvaa kasvua. Rajat tulevat väistämättä vastaan, jos koetamme repiä kaiken irti luonnonvaroista. Niin tuleekin. Turhaa kulutusta ja turhaa tuotantoa pitääkin välttää.

Markkinoinnin digiloikasta taannutaan tietosuoja-asetuksen takaperinkuperkeikalla

EU:n uusi tietosuoja-asetus nostatti hetkellisesti verenpainettani. Nyt on viimeinen hetki tajuta, että markkinointiväen tulee olla asiassa erityisen hereillä ja kääriä hihat heti. Kahden vuoden siirtymäaika kuluu nopeasti. Digitaalinen markkinointi vaikuttaa ensisilmäyksellä hankaloituvan melkoisesti, sillä asiakkaan lupa sähköiseen markkinointiin on saatava todistettavasti.

Mielikuvamarkkinointia mainoselokuvalla

Markkinointi-instituutin opiskelija Antti Voutilainen bloggaa mainoselokuvan mahdollisuuksista.

Ollakko Intia vai Ruotsi? Vai sittenkin Suomi?

Marjo Silvo bloggaa ammattimaisen markkinoinnin merkityksestä Suomelle.

Digitaidot vauhdittavat markkinointia

Henkilökohtaisia digitaitoja kehittämällä kehittyy myös organisaatioiden kilpailukyky.

Etsitkö digimarkkinoinnin tekijöitä?

Saranen Consultingin koulutusohjelmasta voit löytää täsmäkoulutetun osaajan.

Uusi tapa digimarkkinoinnin ammattilaisten koulutukseen

Viime tiistaina (10.5.) digiaamussa esiteltiin Googlen ja Saranen Consultingin rekrytointiohjelma, joka tarjoaa niin työnantajalle kuin työnhakijallekin erinomaisen täsmäkoulutuksen ja sitä kautta mahdollisuuden rekrytointiin.

Pippurinen palaute ja merkitykselliset tavoitteet

Aamupäiväseminaari 17.5. tapahtumamarkkinoinnista, jossa kuulet mm. miten mitataan merkityksellisiä asioita tapahtumasta ja otetaan vastaan pippurista palautetta. Ilmoittautuminen 11.5. mennessä.

Markkinointimix muutosten tuulessa

Markkinointi-instituutin opiskelija Antti Voutilainen bloggaa markkinointimixin myllerryksestä.

Miten Google toi Suomeen yli 200 uutta digimarkkinoinnin osaajaa

Digiaamussa esiintyvät 10.5. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikka ja Saranen Consultingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Anu Ukonlinna. Digiaamu järjestetään tällä kertaa Tapahtumahotelli Huoneessa.

Digigraafikkoa etsitään

Pro-Source Oy etsii kokenutta digigraafikkoa Markkinointi-instituutille uusien vuorovaikutteisten oppimissisältöjen rakentamiseen.

Markkinoinnin teesit: Markkinointi yrityksen investointina

Markkinointi-instituutin MARK Forum -webinaaritallenne nyt ladattavissa.

Merkitykselliset tavoitteet ja pippurinen palaute

Sinä, joka tahdot ymmärtää tavoitteiden merkityksen tapahtuman suunnittelussa, tule MARK Tehoaamuun 17.5. Muutosajattelu tapahtuman tavoitteita ja suunnittelua ohjaavana voimana on kouluttaja Helena Vallon yhtenä aiheena.

Case Google

Miten Google toi Suomeen yli 200 uutta digimarkkinoinnin osaajaa? Digiaamussa esiintyvät 10.5. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikka ja Saranen Consultingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Anu Ukonlinna. Digiaamu järjestetään tällä kertaa Tapahtumahotelli Huoneessa.

Miten Google toi Suomeen yli 200 uutta digimarkkinoinnin osaajaa?

Digiaamussa esiintyvät 10.5. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikka ja Saranen Consultingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Anu Ukonlinna. Digiaamu järjestetään tällä kertaa Tapahtumahotelli Huoneessa.

Merkitykselliset tavoitteet ja pippurinen palaute

Sinä, joka tahdot ymmärtää tavoitteiden merkityksen tapahtuman suunnittelussa, tule MARK Tehoaamuun 17.5. Muutosajattelu tapahtuman tavoitteita ja suunnittelua ohjaavana voimana on kouluttaja Helena Vallon yhtenä aiheena.

Riskin minimointia vai mahdollisuuksien menetyksiä?

Olemme eläneet epävarmassa taloustilanteessa viimeiset vuodet. Tänä aikana on huomattavissa, että suomalaisten yritysten primäärimantraksi muodostuu säästäminen. Kun talouselämä näyttää kurjan puolensa ja luisumme taantumaan, me säästämme

Vauhtia ja vinkkejä some-markkinointiin

Sosiaalinen media markkinoinnissa -koulutuksesta neuvot somen hyödyntämiseen.

Opiskele digitaalisen viestinnän osaajaksi

Tämän päivän työelämä arvostaa moniosaajia. Tule opiskelemaan digitaalista viestintää ja päivittämään painoviestinnän osaamistasi. Julkaisugraafikko - julkaisugrafiikan ammattitutkinto.

Nyt työllistyy kehittymiskykynsä osoittava - vanha tai nuori

Koulutustasi ja osaamistasi päivittämällä pysyt työelämän muutoksissa mukana. Lue blogista neljän HR-ammattilaisen muut vinkit oman osaamisen osoittamiseen.

Merkitykselliset tavoitteet ja pippurinen palaute

Sinä, joka tahdot ymmärtää tavoitteiden merkityksen tapahtuman suunnittelussa, tule MARK Tehoaamuun 17.5. Muutosajattelu tapahtuman tavoitteita ja suunnittelua ohjaavana voimana on kouluttaja Helena Vallon yhtenä aiheena.

Henkilöstö brändää tilitoimiston

Markkinoinnillisessa asiakaspalvelukoulutuksessa etsitään ratkaisuja oman yritystoiminnan kehittämiseen.

Uutta kevään koulutustarjonnassa: Web-analytiikka ja hakukoneoptimointi

Opi käytännössä, miten web-analytiikkaa hyödynnetään ja verkkosivuston sisältöä optimoidaan hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Digijuna kulkee kovaa

Kehitys on kovaa, ja ihmisten mediakulutus siirtyy digitaalisiin kanaviin. Mainospanostukset seuraavat kuluttajakäyttäytymistä pienellä viiveellä, analysoi IAB:n Birgitta Takala Industry Outlook 2020 -tilaisuudessa.

Merkitykselliset tavoitteet ja pippurinen palaute

MARK Tehoaamu 17.5. sinulle, joka tahdot ymmärtää tavoitteiden merkityksen tapahtuman suunnittelussa. Koulutuksen sisältöä on myös muutosajattelu tapahtuman tavoitteita ja suunnittelua ohjaavana voimana. Kouluttajana on Helena Vallo, Faustus Oy.

Excelin Pivot-raportointi

Käsitteletkö isoja tai jopa valtavia tietomääriä Excelissä? Tiesitkö, että kannattaisi ottaa käyttöön Excelin Pivot-toiminto. Tule MARK Tehoaamuun 1.3. oppimaan enemmän raporteista ja analysoimaan Exceliin tuotua dataa Pivot-toiminnon avulla. Kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Oy.

Excelin Pivot-raportointi

Käsitteletkö isoja tai jopa valtavia tietomääriä Excelissä? Tiesitkö, että kannattaisi ottaa käyttöön Excelin Pivot-toiminto. Tule MARK Tehoaamuun 1.3. oppimaan enemmän raporteista ja analysoimaan Exceliin tuotua dataa Pivot-toiminnon avulla. Kouluttajana on Petri Manu, Mikrokoulutus Oy.

Uusi koulutus! Web-analytiikka ja hakukoneoptimointi

Web-analytiikka ja hakukoneoptimointi -kurssilla pääset harjoittelemaan verkkoanalytiikan toimenpiteitä sivustollesi ja tuottamaan hakukoneiden kannalta toimivaa sisältöä (SEO).

Tietosuojan uudet vaatimukset kuluttajaliiketoiminnalle

TIVIA ry:n järjestämä koulutus, joka tarjoaa kattavan näkymän EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen uudistamiin tietosuojahaasteisiin.

10 %:n alennus markkinoinnin ja viestinnän koulutuksesta

Käytä jäsenetusi ja kehitä osaamistasi. Markkinointi-instituutin tarjonnassa laaja kattaus markkinoinnin ja viestinnän koulutuksia.

Kaipaatko kohennusta ppt-esityksen luomiseen?

Kaipaatko kohennusta vaikuttavan ppt-esityksen luomiseen ja tallentamiseen videoksi? MARK Tehoaamussa saat erinomaista käytännön opastusta kouluttaja Petri Manulta.

Miten suunnitella ja toteuttaa onnistunut blogiyhteistyö?

Blogimarkkinoinnin tehoaamussa 18.2. tehdään syväsukellus sisältömarkkinoinnin maailmaan erityisesti blogien kautta. Kouluttajana on Inna-Pirjetta Lahti, Kohtaamistoimisto Innastus.

Miten sisältömarkkinoinnilla saavutetaan tuloksia?

Blogimarkkinoinnin tehoaamussa 18.2. tehdään syväsukellus sisältömarkkinoinnin maailmaan erityisesti blogien kautta. Kouluttajana on Inna-Pirjetta Lahti, Kohtaamistoimisto Innastus.

Vaikuttavan ppt-esityksen luominen tai Excel pivot-raportointi

Kaipaatko kohennusta vaikuttavan ppt-esityksen luomiseen tai Excelin pivot-raportointiin? MARK Tehoaamussa saat erinomaista käytännön opastusta kouluttaja Petri Manulta.

Strateginen viestintä agendalla?

Strateginen viestintä -koulutuksesta saat tukea viestinnän strategiseen suunnitteluun ja viestinnän käytäntöjen kehittämiseen.

Kaipaatko päivitystä PowerPoint tai Excel osaamiseesi?

Kaipaatko kohennusta vaikuttavan ppt-esityksen luomiseen tai Excelin pivot-raportointiin? MARK Tehoaamussa saat erinomaista käytännön opastusta kouluttaja Petri Manulta.

Rakenna itsellesi yksilöllinen tutkinto

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto auttaa rakentamaan brändistäsi asiakkaita puhuttelevan ja antaa toimivia keinoja erottua kilpailijoista. Muista MARK jäsenetusi, -10 % valitsemastasi Markkinointi-instituutin koulutuksesta!

Käytännönläheinen blogimarkkinointi

Blogimarkkinoinnin tehoaamussa 18.2. tehdään syväsukellus sisältömarkkinoinnin maailmaan erityisesti blogien kautta. Kouluttajana on Inna-Pirjetta Lahti, Kohtaamistoimisto Innastus.

Vaikuttava ppt-esitys tai Excel pivot-raportointi

Kaipaatko kohennusta vaikuttavan ppt-esityksen luomiseen tai Excelin pivot-raportointiin? MARK Tehoaamussa saat erinomaista käytännön opastusta kouluttaja Petri Manulta.

Ammatillisen kehittymisen vuosi 2016

Urahaaveet käyvät vain harvoin toteen, jos et pysähdy miettimään, mitä haaveesi toteuttaminen käytännössä tarkoittaa. Mikä olisi parempi aika pohtia tulevaisuuden uraasi kuin vuodenvaihde? Markkinointi-instituutti tarjoaa mietintään avuksi Ammatillisen kehittymisen työkirjan.

Blogimarkkinointi ja Inna-Pirjetta

Blogimarkkinoinnin tehoaamussa 18.2. tehdään syväsukellus sisältömarkkinoinnin maailmaan erityisesti blogien kautta. Kouluttajana on Inna-Pirjetta Lahti, Kohtaamistoimisto Innastus.

Onko johtaja koskaan valmis?

Yhtä vaikea kuin määritellä, onko johtaja pätevä tehtäväänsä, on määritellä, milloin hän on lopullisesti valmis. Asiaan ei löydy abjektiivista määritelmää. Kulloiseenkin tehtävään paras johtaja valitaan sen hetkisten tavoitteiden, arvojen ja ihannenormien mukaan. Johtajan onnistuminen määrittyy vuorovaikutussuhteessa muiden ihmisten kanssa.

Hyvää markkinoinnin vuotta!

Rajat eivät pitele kansainvälistä kilpailua kenenkään tontilta. Hyvä niin, koska asian voi kääntää toisinpäin. Hyvälle liiketoiminnalle ei ole kansallisia rajoja. Jos sen voi monistaa, se pitää monistaa globaalisti.

Kiteytä!

Kiteytyksen taito on kultaa. Se on tarpeen oikeastaan missä tahansa työssä. Lähes kaikki tekemisemme on kommunikaatiota.

Vaikuttavan PowerPoint-esityksen luominen ja tallentaminen videoksi

MARK Tehoaamussa 16.2. Petri Manu opastaa rakentamaan tehokkaan ja vaikuttavan esityksen sekä hyödyntämään grafiikkaa havainnollistamisessa.

Anna uran viedä: Miten lakia lukenut antautui markkinointiuralle

Terhi Hakkarainen, Visma Duetto Oy:n markkinointipäällikkö kertoo tarinan siitä, miten oikeustiedettä opiskellut voi päätyä markkinoinnin tehtäviin.

Ihminen janoaa kehitystä vuosikymmenestä toiseen

Aikuiskouluttaja ja yritysvalmentaja Markkinointi-instituutti juhli 85-vuotista toimintaansa 4.12.2015. Vaikka aikuisopiskelun keinot elävät ja muuntuvat työelämän ja teknologian kehityksen mukana, ihmisen perustarve kehittyä ja kehittää itseään eivät muutu. Markkinointi-instituutin menestys perustuukin uudistumiskyvyn lisäksi ihmisen ikuiseen oppimisen ja kehittymisen tarpeeseen.

Miksi tekstinsuunnittelija opiskelee markkinointia?

Tekstinsuunnittelija ei ole yksinäinen ratas, joka pyörii keskenään. Jos kirjoittaja suunnittelee ja toteuttaa tekstejä ymmärtämättä laajempaa markkinoinnin kokonaisuutta, tulokset tuskin ovat mairittelevia. Oman tontin hoitaminen ei riitä, vaan kirjoittaja on osa kokonaisuutta.

Tehosta Viisi H -koulutuksen avulla verkkosivustosi toimivuutta

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Tehosta verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä

Tehosta Viisi H -koulutuksen avulla verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä. Tule aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Haluatko parantaa oman verkkosivusi toimivuutta?

Tehosta Viisi H -koulutuksen avulla verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä. Tule aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Communicate Your Expertise -koulutus

Englanninkielinen Communicate Your Expertise -aamupäiväkoulutus, jossa kouluttajana on alan kokenut asiantuntija Deron Fuller, IMP Communications Oy.

Haluatko parantaa oman verkkosivusi toimivuutta?

Tehosta Viisi H -koulutuksen avulla verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä. Tule aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Tekstisuunnittelijan tutkinnon ensiaskeleita

Antti Voutilainen opiskelee Markkinointi-instituutissa Tekstisuunnittelijan tutkintoa ja bloggaa kokemuksistaan.

Osaatko viestittää asiantuntijuuttasi?

MARK Tehoaamussa englanninkielinen Communicate Your Expertise -aamupäiväkoulutus 13.11., jossa kouluttajana on alan kokenut asiantuntija Deron Fuller, IMP Communications Oy.

Viisi H -koulutuksen avulla tehostat verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä

Haluatko parantaa oman verkkosivusi toimivuutta? Tule aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Digitaalinen markkinointi ja sen tuhat uutta osaajaa nostavat Suomen

Suomi on monella tapaa kovan paikan edessä. Valtion taloutta tulee sopeuttaa nopeammin ja viiltävämmin kuin koskaan, vienti ei vedä ja uutta ei synny. Yksi keskeinen tapa edistää suomalaisten tuotteiden kysyntää Suomenlahden eteläpuolella on valjastaa käyttöön digitaalisen markkinoinnin työkalut.

Inspiraatiota!

Tapasin viime viikolla kollegoita eri maista EMC:n (European Marketing Confederation) kokouksessa Amsterdamissa. Kävimme keskusteluja eri maiden markkinointiammattilaisten kuulumisesta alansa järjestöihin. Ihmisten itsensä kannalta on aina järkevää verkottua, ei pelkästään tiedollisen päivitystarpeen vuoksi, vaan myös sosiaalisessa mielessä.

Markkinoinnin viha - rakkauspuhe

Myönnän kuuluvani ryhmään markkinoinnin vanhat jäärät. Olinhan mainostoimistossakin aikana, jolloin assareiden työstä suuri osa oli lehti-ilmoitusten reprovedosten käsittelyä. Oi sitä elämää, mitä se olikaan silloin.

Communicate Your Expertise

MARK Tehoaamussa englanninkielinen Communicate Your Expertise -aamupäiväkoulutus 13.11., jossa kouluttajana on alan kokenut asiantuntija Deron Fuller, IMP Communications Oy.

Vuorovaikutus ja johtaminen eivät yllätä organisaatioiden kehityskohteina

Viestintä ja vuorovaikutus ovat aina kärjessä, kun kysytään organisaatioiden tärkeimpiä kehityskohteita.

Tehosta Viisi H -koulutuksen avulla verkkosivustosi toimivuutta liidien kerääjänä

Haluatko parantaa oman verkkosivusi toimivuutta? Tule aamupäivän kestävään koulutukseen 3.12., jossa yksinkertaisesti ja helppotajuisesti käydään läpi, miten verkkosivu saadaan toimimaan liidien kerääjänä.

Haasta itsesi median murroksessa - tule opiskelemaan digitaalista viestintää

Opiskele Media Designeriksi ja kehity monen median julkaisijaksi. Tule kehittämään painoviestinnän työnkulkua ja oppimaan uusia työmenetelmiä. Koulutus alkaa 19.10.2015.

Kohdentamisen sietämätön keveys

Kaikki muuttuu. Matti Nykänen ryhtyi raittiiksi, Big Brother poistui ruudusta, kaupasta ei saa enää kettukarkkeja ja ilmastokin muuttuu. Mutta yksi asia pysyy: mainostajilla on edelleen tarve vaikuttaa kuluttajien ostokäyttäytymiseen.

Haaveena copywriter-titteli?

Yhdistä luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen copywriterin ammattitaidoksi. Copywriterin työ -koulutuksessa alan kovimmat tekijät valmentavat untuvikoista ja konkareista todellisia kirjoittamisen ammattilaisia. Tutustu Jani Tynnisen kokemuksiin koulutuksesta.

Tartu uudella tyylillä työhön

Tilaa Markkinointi-instituutin uutiskirje ja voita stailaus, kuvat sekä ilmainen kurssi.

Tietosuoja: Kuluttajaliiketoiminnan henkilötietojen käsittely

Onko asiakastietojesi tietosuoja kunnossa?

Uusia koulutuksia Markkinointi-instituutissa

Digitaalinen markkinointiviestintä * Markkinointiviestinnän tehokkuuden mittaaminen

Mistä rahaa aikuisopiskeluun?

Aikuinen opiskeleva on oikeutettu monenlaisiin etuuksiin, joten opintoja työn ohessa ei tarvitse rahoittaa täysin omasta pussista.

Kirjoituskoulutus copywriter-tiimille

Fonectan palvelutarjonnan erityisenä valttina on räätälöidyt, monipuoliset sisällöntuotantopalvelut. Siksi Fonecta viritti yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa copywriter-tiiminsä lukija-ajattelun huippuunsa.

Näyttötutkinto turvaa työllistymistä ja parantaa tuloja

Näyttötutkinnot ovat vakiintuneet 20-vuotisen olemassaolonsa aikana tärkeäksi työssä käyvien koulutusmuodoksi. Tuore tutkimuskin sen osoittaa.

Tarjolla luovaa pääomaa. Copywriteriksi Markkinointi-instituutissa.

Yhdistä luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen copywriterin ammattitaidoksi!

Syksyllä kaikki voi olla toisin

Tilaa Markkinointi-instituutin uutiskirje ja osallistu Tunnistettavan muutoksen arvontaan.

Uusia ideoita ja osaamista media-alan ammattilaisille

Täydennyskoulutusta media-alan ammattilaisille ja liiketoiminnan kehittäjille Haaga-Heliassa.

Mainontaa käy sääliksi – poliitikkojen ja virkamiesten absurditeetin ikeessä

Mainontaa käy välillä niin sääliksi, että koen pakottavaa tarvetta kirjoittaa puolustuspuheenvuoro.

Haasteena työelämän vuorovaikutustilanteet?

Kaipaatko viestintätaidoillesi päivitystä? Markkinointi-instituutin koulutustarjonnasta löydät viestinnän haasteisiin ratkaisuja.

Digital Campus

Yhteistyökumppani Marbles järjestää markkinoinnin kokeneille ammattilaisille nelipäiväisen digikoulutuksen 28.4. alkaen.

MARK Keski-Suomi: Aamuteema

Koko Suomi leipoo. TV:n täyttää leivonta- ja ruokaohjelmat.

Graafisen suunnittelun tehopaketti

Opiskele graafista suunnittelua AEL:ssä - koulutus alkaa 28.4.2015!

Herätys!

Varmista kilpailukykysi.

Kehityskeskustelut tulossa? Mistä pitäisi puhua?

Kehityskeskustelu ei toivottavasti ole ainoa palautteenannon paikka. Sillä voi kuitenkin parhaimmillaan olla iso rooli työn tekemisen onnistumisessa ja esimies-alaissuhteessa.

Oletko jo tutustunut Markkinointi-instituutin yritysvalmennuksen palveluihin?

Yritysvalmennus on paljon enemmän kuin henkilöstön osaamisen kehittämistä.

Löydä sinulle sopivat tavat vaikuttaa verkossa ja luo pohja henkilöbrändillesi

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Kasvava trendi: Työntekijälähettilyys

Miten tuoda oma asiantuntijuus esiin sosiaalisessa mediassa? Kasva verkkomaailman osaajaksi henkilökohtaisen digi-coachin ohjauksessa Markkinointi-instituutissa. MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Tehoa Wordiin

MARK Tehoaamussa 29.1. saat tehostettua lyhyiden ja pitkien asiakirjojen muokkaamista, muotoilua sekä opit korjaamaan asiakirjoihin liittyviä ongelmia.

Aikuiskoulutus kulkee mukanasi loppuelämän

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Joko tutustuit blogiimme?

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Varoitus! Koulutus saattaa muuttaa koko työyhteisön

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Haaveena copywriterin työ?

Oletko lahjakas kirjoittaja? Hyödynnä se työelämässä. MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Varoitus: Koulutus voi muuttaa elämäsi

Lue lisää Markkinointi-instituutin opiskelijoiden kokemuksia

Myyntityön tulevaisuus

MARK Forum tilaisuudessa Taloustutkimuksessa 11.12. kuullaan ja keskustellaan myyntityön tulevaisuudesta. Esiintyjänä on mm. konsulttijohtaja Juha Alanen, Mercuri International.

Mistä aikaa aikuisopiskeluun?

Jos tuskailet, että haluaisit aloittaa opinnot mutta aikaa ei tunnu riittävän, et ole yksin. Lähes jokainen työn ohessa opiskeleva törmää samaan kysymykseen: mistä aikaa opiskeluun?

Miten käytän sosiaalista mediaa tapahtumassa?

Tehoaamussa 12.12. kouluttaja Helena Vallo valaisee sitä, miten sosiaalisen median välineitä voi hyödyntää tapahtumissa. Muutama paikka vielä vapaana.

Älä huoli, me hoidamme joulusiivouksen

Tiesitkö, että aloittamalla opiskelun voit itse asiassa saada lisää aikaa arkeesi?

Miten käytän sosiaalista mediaa tapahtumissa?

MARK Tehoaamussa 12.12. on tiedossa vinkkejä ja ideoita sosiaalisen median käytöstä tapahtumissa. Kouluttajana Helena Vallo, Faustus Oy.

Esimieheksi, joka saa tiimin jäsenet onnistumaan?

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto

"Toin koulutuksesta työpaikalleni monia arvokkaita näkökulmia." Tutustu Markkinointi-instituutin koulutustarjontaan sekä tyytyväisiin opiskelijoihimme. MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Kestäviä kaukosuhteita

Suhde2014 aamupäiväseminaari 6.11., jossa tunnettujen ja menestyneiden suomalaisyritysten edustajat mm. kuinka onnistut luomaan kestäviä, pitkäikäisiä asiakassuhteita sekä kansainvälisillä että kotimaisilla B2B- ja B2C-markkinoilla.

Visualisoi viestisi taitavasti, opiskele graafista suunnittelua AEL:ssä!

Graafisen suunnittelun tehopaketti on täyttä asiaa.

Tuoreita keinoja markkinointiin Markkinointitutkinnosta

Ovatko markkinoinnin kehittämishankkeet ja suunnittelun uudistaminen ajankohtaisia sinulle tai yrityksellesi? MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Suhde2014: Kestäviä kaukosuhteita

Tunnettujen ja menestyneiden suomalaisyritysten edustajat kertovat aamupäiväseminaarissa 6.11. mm. kuinka onnistut luomaan kestäviä, pitkäikäisiä asiakassuhteita sekä kansainvälisillä että kotimaisilla B2B- ja B2C-markkinoilla.

Vahvista nykyisiä johtamiskäytäntöjä

Haluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista.

Vakuuttavuutta esiintymiseen "Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi" -kurssista

Vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja voi oppia, silla vaikka tilanteet vaihtuvat, vaikuttamisen lainalaisuudet pysyvät samoina. MARK:in jäsenenä saat -10 % koulutuksistamme.

Suhde 2014: Kestäviä kaukosuhteita

Millainen on tulevaisuuden asiakassuhde ja miten se saadaan kukoistamaan? Aiheesta enemmän aamupäiväseminaarissa 6.11.

Markkinoinnin johtamisen tutkinnosta strategista asiakkuus- ja markkinointiosaamista

Tästä MJD-tutkinnosta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista. Jos toimit markkinoinnin, myynnin tai viestinnän vaativissa tehtävissä, tämä tutkinto on sinua varten.

Suhde2014: Kestäviä kaukosuhteita

Tunnettujen ja menestyneiden suomalaisyritysten edustajat kertovat mm. kuinka onnistut luomaan kestäviä, pitkäikäisiä asiakassuhteita sekä kansainvälisillä että kotimaisilla B2B- ja B2C-markkinoilla.

Kaupan alan suurtapahtuma Messukeskuksessa

Vielä ehdit mukaan syksyn puhutuimpaan kaupan alan tapahtumaan. Tule kuulemaan, millä keinoilla kauppa suuntaa kohti kasvua.

Varmista vaikuttava markkinointi ja vakuuttava viestintä koulutuksella!

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Missä on koulutus, joka kehittää koko yritystä?

Kesän aikana on mitattu ennätysmäärä salamoita ympäri Suomea. Pauke ja rytinä on melkoinen myös loppuvuonna: kaksi kolmesta yrityksestä myllää organisaationsa uusiksi tänä vuonna.

Varmista vaikuttava markkinointi ja vakuuttava viestintä koulutuksella!

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Miten hyödyntää vastuullisuutta omassa markkinoinnissa ja brändäyksessä?

MARK Aamuteemassa esiintyjinä ovat Ethican Paula Fontell ja Anne Raudaskoski.

Päivitä ja syvennä osaamistasi monen median julkaisijana!

Opiskele sisältötuotantoa, luovaa suunnittelua ja viestintää verkkoon ja painomediaan - valmistu Media Designeriksi AEL:ssä. Koulutus alkaa 15.9.

Varmista vaikuttava markkinointi ja vakuuttava viestintä koulutuksella!

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Tule opiskelemaan markkinointiaineiston tuottamista printti-, webbi- ja tablettiympäristöön!

Aineiston suunnittelu ja toteutus laadukkaasti ja kustannustehokkaasti on haastavaa - oikeanlaisella koulutuksella ja oikeilla välineillä kuitenkin mahdollista.

Myydäänkö meille turhaa tekniikkaa?

Vuotuisessa tutkimuksessa on kartoitettu suomalaisen netin käyttötapoja. Suurin osa suomalaisten käytössä olevista tableteista on hintavampia 3G- ja 4G-yhteydellä varustettuja malleja.

Vaikuttavan PowerPoint -esityksen luominen ja tallentaminen videoksi

Kurssilla opit rakentamaan tehokkaamman sekä vaikuttavamman esityksen ja hyödyntämään grafiikkaa havainnollistamisessa.

Esimerkki siilorajojen yli käyvästä yhteistyöstä

Brand is profit.

Vaikuttavan PowerPoint -esityksen luominen ja tallentaminen videoksi

Kurssilla opit rakentamaan tehokkaamman sekä vaikuttavamman esityksen ja hyödyntämään grafiikkaa havainnollistamisessa.

Vaikuttavan PowerPoint -esityksen luominen ja tallentaminen videoksi

Kurssilla opit rakentamaan tehokkaamman sekä vaikuttavamman esityksen ja hyödyntämään grafiikkaa havainnollistamisessa.

Kesän seminaarit - ilmoittaudu ajoissa

Printin Paluu 5.6., Vaikuttavan PowerPoint-esityksen luominen 12.6. sekä Media Etukenossa Viking Gracella 21.-22.8.

Varmista vaikuttava markkinointi ja vakuuttava viestintä koulutuksella!

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Varmista vaikuttava markkinointi ja vakuuttava viestintä koulutuksella!

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Kiitos insinöörille!

Yhden tähänastisen elämäni suurimman kohteliaisuuden, tahattoman sellaisen, sain pari kuukautta sitten, joka kruunasi vajaan kahden vuoden työni.

60 sekunnin ensiasiakaskohtaaminen

Chat nostaa asiakassuhteen hoidon uuteen ulottuvuuteen. Suhteita luodaan verkkoympäristössä hienovaraisemmin asiakkaan lähtökohdista käsin.

Opiskele graafista suunnittelua AEL:ssä!

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet työssäsi markkinointimateriaaleja, esitteitä, lehtiä, ilmoituksia.

Mietitkö lisäkoulutusta?

Markkinointi-instituutti rakentaa osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkailleen tuloksellista työyhteisöä. 91 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme.

Markkinointi-instituutin koulutuksia

Oletko ajatellut lisäopintoja - yksi varteenotettava vaihtoehto työn ohessa opintojen toteuttamiseen on Markkinointi-instituutti.

Opiskele työn ohessa

Tutustu Markkinointi-instituutin lähiaikoina alkaviin markkinoinnin koulutuksiin.

Opiskele markkinointiaineiston tuottamista printti-, webbi- ja tablettiympäristöön!

Aineiston suunnittelu ja toteutus laadukkaasti ja kustannustehokkaasti on haastavaa - oikeanlaisella koulutuksella ja oikeilla välineillä kuitenkin mahdollista.

Taloustuuli puhaltaa, mutta minkä lämpöisenä?

Valtakunnallisen tuhkanripottelun ja Nokia-melankolian ohessa ja onneksi kuuluu myös muunlaista ääntä talousrintamalta. Saksan talous vetää taas hyvin. Suomen taloudessa aurinkoa on näköpiirissä viimeistään vuodenvaihteen jälkeen.