Uuden ajan johtajuus ja työ -kirjailta

Julkaistu 31.03.2015

Keskiviikko 29.4.2015 klo 16:00–17:30 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

MARK Consumer Insight ryhmä järjestää sarjassaan ensimmäisen kirjaillan. Johtamisen asiantuntija Helena Åhman ja Filosofian Akatemian toimitusjohtaja Karoliina Jarenko keskustelevat teostensa pohjalta uuden ajan johtajuudesta ja tulevaisuuden työstä: mistä asioista johtaja voi puhua ja mistä ei, miten innostus saadaan parhaiten kanavoitua tuottavaksi toiminnaksi, miten johtaa hyvin?

Helena Åhman, Kari Neilimo: Johtajien tabut (Suomen liikekirjat)
Karoliina Jarenko: Sisäinen motivaatio

Tilaisuus on tarkoitettu MARK:in jäsenille ja 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu paikalle. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä. Suomen Liikekirjat tarjoaa tilaisuudessa pientä purtavaa.

Suomen Liikekirjat tarjoaa myös 20 % hintaedun MARK:in jäsenille verkkokaupassa myynnissä olevista kirjoista, koko huhtikuun 2015 ajan. Edun saa laittamalla alennuskoodin "MARK" sille varattuun paikkaan ostoskorissa.

Food for Thought! MARK Consumer Insight -kirjailta antaa uusia näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin ja maailman ilmiöihin - tiivissä paketissa. Se tarjoaa ajatuksia oman osaamisen kehittämiselle sekä ruokkii oivalluksia ja keskustelua. Kirjaillassa kirjailijat esittelevät uusimman teoksensa ja tiivistävät sen keskeisen sanoman yhteen valokuvaan. Alustuksen jälkeen debatoidaan ja keskustellaan teosten keskeisistä teemoista.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.