Tiedon ja tunteen kipinöintiä

Julkaistu 29.03.2016

Muutoksen keskellä tarvitaan uusia keinoja, näkemystä ja tekemisen kipinää, jotta kauppa käy. Näillä sanoilla nostatamme toukokuussa järjestettävää Kipinää markkinointiin ajankohtaisseminaaaria. Teknologiaosaaminen ja –ymmärrys ovat tämän päivän must. On tiedettävä, millä keinoin kontakti asiakkaaseen tai potentiaaliseen sellaiseen luodaan parhaiten, mutta mutta. Tuolloin on kysymys keinoista ja kanavista. Tekemisen kipinä vie toiminnan tavanomaisen yläpuolelle. Jos sinulla on selkeä ja houkutteleva sisältö, ja edistät sitä intohimoisella tekemisellä, joka iskee kipinöitä ympärilleen, on lopputulos omaa luokkaansa, eikö vain!

Tieto ja tunne yhdessä luovat uutta arvoa. Kumpaakaan ei sovi unohtaa. Vaikka teknologia uudistuu joka päivä. Siksi on tärkeää hakea tiedon lisäksi itselleen sitä kipinää arjen tekemiseen.Tule sinä hakemaan sitä 20.5. Sanomatalon auditoriosta tai näyttöruudultasi suoran streamin kautta.

Seminaariosallistuminen MARK:in jäsenille
* 99 € + alv
* stream-osallistuminen MARK:in jäsenille 99 € + alv.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.