Syksyn jäsentilaisuuksia

Julkaistu 22.10.2013

MARK ryhmät sekä toimisto järjestävät maksuttomia jäsentilaisuuksia pitkin vuotta. Tilaisuudet kestävät 1,5-2 tuntia ja niissä on ajankohtaisen asiaohjelman lisäksi usein järjestetty myös tarjoilua, joten tilaisuuksiin on ilmoittauduttava etukäteen. Tilaisuudet on tarkoitettu MARK:in henkilöjäsenille.

Hyödy MARK jäsenyydestäsi ja osallistu jäsentilaisuuksiin:

4.11. MARK Viestintäryhmä: Vierailukohteena Bukowski

7.11. MARK Savo: Tuubin täydeltä asiaa - esiintyjänä Googlen Tommi Pelkonen. Tilaisuuden aluksi on MARK Savon vuosikokous

8.11. MARK Tampere: Markkinoinnin uusi tarkoitus on auttaminen - puhujana on Jarkko Kurvinen, Plutoni Oy.

12.11. ADA-aamu: Digimarkkinoinnin kuolema 2013 - esiintyjinä Juho Jokinen, Dingle ja Ville Tolvanen.

22.11. MARK Aamuteema: Markkinoinnin integraatio Puhujina ovat Pasi Sillanpää ja Markku Vierula. Tilaisuus MARK:in toimistolla.

26.11. MARK Viestintäryhmä: Vierailukohteena YLE - opastettu YLE-kierros Helsingin Pasilassa. Tilaisuuden aluksi on MARK Viestintäryhmän vuosikokous.

28.11. MARK Aamuteema: Työ muutoksessa - tilaisuus järjestetään Suomalaisen Työn Liitossa ja puhujina ovat Tero Lausala ja Jokke Eljala.

HUOM! Mikäli sinulle sattuisi tulemaan este ilmoittautumisen jälkeen, niin ole ystävällinen ja lähetä peruutusviesti MARK:in toimistolle (info@mark.fi ). Useimpiin tilaisuuksiin on jonossa paikkaa kärkkyviä.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.

Yhteistyössä

MARK Partners