Myönteisellä asenteella ja ajattelun johtamisella menestykseen

Julkaistu 17.06.2014

Syksyn ensimmäisessä aamuteemassa kuullaan miksi omaa ajatteluaan kannattaa johtaa ja miksi myönteinen asenne on merkityksellistä. Neurotieteen ja positiivisen psykologian viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että mielen voima kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Oivalla omat keinosi ja kehitys ajattelusi johtajana tässä intensiivisessä sessiossa.

Esiintyjänä on Eeva Jaakonmäki, Coach E
Eeva on taustaltaan juristi ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisissa yritysjuridiikkaan liittyvissä tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla. New Yorkissa vuonna 2010 suorittamansa ensimmäisen coaching-tutkinnon jälkeen Eeva on siirtynyt täysin coachingin ja valmentamisen maailmaan. eevaa kiehtovat erityisesti neurotieteen ja positiivisen psykologian opit, joita hän hyödyntää coachingtyössään. Eeva on keskittynyt yksilöcoachingiin, ryhmävalemnnuksiin sekä inspiroivien alustusten pitämiseen. Eeva palvelee asiakkaitaan oman Coach E yrityksensä kautta.

Tilaisuus on MARK:in jäsenille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Aamukahvitarjoilu.
Ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajallisesti.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.