Media Mäessä Tahkolla

Julkaistu 11.11.2014

Media Mäessä 2015 seminaariohjelma perjantaina 6.2. kaivautuu ihmisbrändin sisimpään. Ihminen ostaa ihmiseltä, monimutkaisimmankin insinöörityön saavutuksen. Ihmisbrändit ovat bisnesten keskeisiä osia, joihin maailma vasta heräilee.

Kuka on muodikas henkilö ja kuka muodissa oleva henkilöbrändi? Minkälainen on pyrkyrin, katu-uskottavan ja lahkojohtajana saarnaavan välillä tasapainoileva kolminaisuus? Ja se olennaisin: onko henkilöbrändi myynnin kultakimpale, mitä jää viivan alle?

Esiintyjinä seminaarissa
ovat mm.:
* Anna Bäckström, VTT, dosentti, varatoimitusjohtaja, Kuulas
* Kristiina Komulainen, ohjelmapäällikkö, LOOP Nelonen Media
* Tommi Laiho, toimitusjohtaja, FOLK Finland

* Pekka Mattila, VTT, toimitusjohtaja, Aalto Executive Education
* Ville Tolvanen, perustaja, Digitalist Network

Media Mäessä on vuotuinen, jo legendaksi muodostunut media-alan ammattilaisten kohtaaminen Tahkolla. Seminaaripäivä on perjantaina ja verkottumisohjelmaa riittää aina sunnuntaihin saakka. Tapahtuma järjestetään 6.-8.2.2015 media-alan ja markkinoinnin ammattilaisille Tahkolla. Tapahtuman järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Mediaryhmä.

Tapahtumaan on tarjolla useita erilaisia osallistumispaketteja. Tutustu osallistumisvaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.12. mennessä!

Media Mäessä yhteistyökumppanit:

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.