Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto - rakenna brändistäsi asiakkaita puhutteleva ja erotu kilpailijoista

Julkaistu 16.08.2016

Digitaalinen markkinointiviestintä käyntiin koulutuksen myötä

"Aikuisopiskelulla kehittyy sekä ammatillisesti että ihmisenä. Motivaatio ja positiivinen asenne aikuisopiskelussa ovat ratkaisevia, ja mielestäni kouluttautumalla kehittyy niin ammatillisesti kuin ihmisenäkin.

Olin opiskeluut aikuisena kaksi tutkintoa ennen Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkintoa..." Jatka lukemista

 

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto

Tämä markkinointiviestinnän koulutus varmistaa, että johdat ja suunnittelet markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin ja hallitset sirpaloituneen markkinointiviestinnän kokonaisuutta. Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto auttaa rakentamaan brändistäsi asiakkaita puhuttelevan ja antaa toimivia keinoja erottua kilpailijoista.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa. Johtamisen osaamisala sopii vaativissa markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville kuten markkinontipäälliköille. Suunnittelun osaamisala soveltuu markkinointiviestinnän suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä toimiville.

Koulutus alkaa Helsingissä 2.9.2016, lisätiedot ja ilmoittautuminen >>>

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.