MARK Viestintäryhmän yritysvierailu: Berner Oy

Julkaistu 04.06.2018

MARKin jäsenet pääsivät keskiviikkona 16.5. MARKin Viestintäryhmän järjestämälle yritysvierailulle, jonka kohteena oli tällä kertaa Berner Oy:n pääkonttori Helsingin Herttoniemessä. Vierailun aikana ryhmä kuuli muun muassa Bernerin historiasta ja tulevaisuuden visioista sekä tutustui yrityksen uniikkeihin toimitiloihin.

Vuonna 2017 valmistunut pääkonttori tarjosi kurkistuksen uudenlaiseen toimitilaan, jossa monipuoliset tilaratkaisut parantavat henkilöstön viihtyvyyttä ja vahvistavat yhteisiä toimintamalleja. Tiloista löytyi runsaasti erilaisia työskentelypisteitä, joissa henkilöstö pystyy luontevasti kohtaamaan toisensa työnteon merkeissä ja parantamaan yrityksen yhteisöllisyyttä. Ryhmä sai nähdä myös Bernerin historian ja modernien sisustusratkaisujen kohtaavan muun muassa neuvotteluhuoneissa, jotka oli personoitu aikaisemien johtajien nimikirjoituksilla.

Bernerin viestintä- ja yritysvastuupäällikkö Martina Lilius kertoi vierailijoille Bernerin lukuisista tuotemerkeistä ja tuotantoketjuista sekä yrityksen tulevaisuuden kehityskohteista. Yksi suurista tavoitteista on parantaa ympäristöystävällisempää tuotantoa käyttämällä uusia vastuullisempia raaka-aineita ja ekologisia pakkausratkaisuja. Markkinointipäällikkö Satu Laakso puhui ryhmälle vaikuttajamarkkinoinnista ja esitteli kampanjan, jossa poptähti Robin ja Bernerin tunnettu Hai-brändi kohtasivat. Esityksien tiimoilta syntyi hyvää keskustelua, jossa vierailijat pääsivät myös kertomaan omia näkemyksiä ja kokemuksia.

Vierailun päätteeksi ryhmä pääsi tutustumaan Bernerin tuotekehityslaboratorioon, jossa valmistetaan ja kehitetään muun muassa kosmetiikka- ja elintarviketuotteita. Vierailun yhteydessä oli myös mahdollisuus käydä ostoksilla Bernerin myymälässä, josta kaikille tarttuikin mukaan tuotteita Nokian jalkineista ja XZ-kosmetiikasta lähtien.

Kirjoittaja on MARKin sisällöntuotannon harjoittelija Hanna Polvinen, joka löysi markkinoinnin ja viestinnän maailmaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kautta. Hannaa inspiroivat intohimoisesti omalla alalla työskentelevät ammattilaiset, jotka saavat itsekin tähtäämään korkealle.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.