Mainonta on tunnetta ja myynti järkeä

Julkaistu 20.06.2017

MARK Aamuteema perjantaina 8.9.2017 klo 8.30 - 10.15
MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs

Markkinoinnin murros ei ole muuttanut ainoastaan asiakkaiden ostoprosessia. Se on muuttanut myös asiakkaiden tapaa ajatella. Tunteilla on hankinnoissa yhä suurempi merkitys. Tunteita puolestaan ruokitaan tarjoamalla oikea yhdistelmä faktaa ja inspiraatiota.

Miten markkinoinnin ja myynnin pitää toimia yhdessä, jotta tunnejäljestä tulee mahdollisimman vahva? Kuinka järki toimii tunteiden vahvistajana ja miksi innostamista ei saa jättää myynnin harteille?

Esiintyjänä on Pasi Sillanpää, joka on Kommunikaatiotoimisto Kuudes Aisti Oy:n COO.
Kuudes Aisti yhdistää monipuolisesti viestinnän ja mainonnan keinoja myynti ja johtamiseen. Pasi on perehtynyt erityisesti tunteilla vaikuttamisen tapoihin ja kokeillut oppimaansa niin sisältömarkkinoinnissa, myyntityössä, johtamisessa kuin sosiaalisen median eri kanavissakin.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen - viimeistään 1.9. mennessä. Osallistujamäärä on rajattu.

Aamukahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä >>>

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.