Kimmo Tolonen ja Toni Berkowits MARK:in hallitukseen

Julkaistu 02.12.2014

Viime viikolla pidetyssä MARK:in syyskokouksessa päätettiin ensi vuotta koskevista asioista. Puheenjohtajana kokouksessa oli asianajaja Markku Varhela.

Vuosikokous hyväksyi vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja tulo- ja menoarvion. Ensi vuonna henkilöjäsenmaksu on 145 €. Opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien jäsenmaksu on 73 €. Yhteisöjäsenmaksu on 1.200 €.

MARK hallitus 2015

MARKin hallituksesta ovat erovuorossa nykyinen puheenjohtaja Kimmo Tolonen ja jäsen Emma Aer. Repo. Syyskokous valitsi uudelle kaudelle 2015-2017 nykyisen puheenjohtajan, Veikkauksen myyntijohtaja Kimmo Tolosen ja uutena jäsenenä hallitustyöskentelyn aloittaa Markkinointi-instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowits.

Hallituksessa jatkavat nykyinen varapuheenjohtaja, markkinointiviestintäjohtaja Jaana Vuori Microsoft Oy sekä jäsenet professori Jaakko Aspara Hanken Svenska Handelshögskolan, toimitusjohtaja Rami Meling Into-Digital Oy ja partneri Hans Björkendahl Monami Agency Oy.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.