Jäsenmaksujen ja jäsenarvonnan aika

Julkaistu 10.01.2017

Jäsenmaksut vahvistetaan aina vuosittain vuosikokouksessa. Viime marraskuussa päätettiin, että vuoden 2017 jäsenmaksut pidetään ennallaan. Jäsenmaksut ovat:
- henkilöjäseniltä 145 €
- opiskelijat / työttömät / eläkeläiset 73 €
- yhteisöjäsenet 1200 €.

Jäsenmaksulaskut on postitettu ja lasku kolahtaa varmaan postissa näinä päivinä. Mikäli jäsentiedoissasi on tapahtunut muutoksia tai tarvitset uuden laskun, otathan yhteyttä Eva Leskiseen, info@mark.fi

OSALLISTU MARK JÄSENARVONTAAN 31.1.2017 MENNESSÄ!

Vuotuinen jäsenarvontamme on jälleen ajankohtainen ja palkintona on aktiivisuusrannekkeita.

Kolme onnekasta jäsentä voittaa itselleen aktiivisuusrannekkeen, joka näyttää aktiivisuustiedot ja päivän aikana kävellyn tai juostun matkan. Se mittaa automaattisesti nukkumiseen käytetyn ajan ja kuinka rauhallista uni on. Se hälyttää, kun olet ollut liian kauan paikallasi.

Kun saat postissa jäsenmaksulaskun, huolehdithan, että se tulee maksetuksi viimeistään 23.1. mennessä. Aktiivisuusrannekkeet arvotaan niiden jäsenten kesken, jotka ovat täyttäneet arvontalomakkeen ja joiden jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.

Osallistu arvontaan tästä >>>

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.