ICT2014-innovaatioturnaus

Julkaistu 19.08.2014

Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom on suomalaisen ICT-alan edunvalvoja ja yhteistyöjärjestö. Tieto- ja viestintäala tarvitsee jatkuvasti innovaatioita uusien menestystarinoiden luomiseksi ja parhaat ratkaisut kehitetään avoimella yhteistyöllä.

ICT2014 Innovaatioturnaus on avoin innovaatiokilpailu kaikille ICT-teknologian käyttäjille ja kehittäjille. ICT2014 Innovaatioturnauksella FiCom haluaa tarjota hauskan, jännittävän ja uudenlaisen mahdollisuuden kehittää jotain aivan uutta. Jotain, jolla suomalainen ICT-ala menestyy, hämmästyttää ja luo ilmiöitä myös tulevaisuudessa. Turnauksen suojelijana toimii opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru.

Kilpailijoilla on mahdollisuus osallistua innovaatioturnauksen ennakkopeliin 15.9.2014 asti. Lisäksi syyskuussa jaetaan yksi kuukausittainen yllätyspalkinto. Ennakkopeliä pelataan erillisellä Innopinion-alustalla. Kun ilmoittaudut turnaussivustolla haasteeseen, ennakkopelikutsu saapuu sinulle jonkin ajan kuluttua sähköpostilla.
Lisätiedot: http://www.ict-innovaatioturnaus.fi/

DIGITA HAASTE: UUSI TV-PALVELUKONSEPTI KOTIMAISELLE SISÄLLÖLLE

Kilpailussa yhtenä kumppanina on Digita Oy. Digitan haasteena on kehittää uudenlainen TV-palvelukonsepti, jossa ohjelmasisällöt valikoituvat uudella tapaa televisioon ja niiden ympärille saadaan luotua jatkuvaa pöhinää. Palvelukonseptin avulla sisältöjen tunnettavuus ja fanien määrä nousee uudelle tasolle. Uusi TV-palvelukonsepti voi saattaa yhteen niin ohjelmakonsepti-ideat, tuotantofirmat, videosisällöt, sisällönomistajat, mediayhtiöt, sponsorit, rahoittajat, kansalaiset ja muut mahdolliset toimijat. Digitan ainutlaatuinen yhteys välittää sisällöt maan joka kolkkaan.

Lue lisää Digita haasteesta

 

 

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.