Hyödynnä jäsensivujen aineistoja!

Julkaistu 02.02.2016

Hei MARK:in jäsen, hyödynnä jäsensivujen aineistoja!

Tapasin viikonloppuna energisiä MARK-aktiiveja, jotka vaikuttavat tyytyväiseltä jäsenyyteensä. Hämmästyin, kun kävi ilmi, että he eivät ole tutustuneet www.mark.fi –sivuston jäsensivut-osioon. Minäpä siinä heti pitämään lyhyttä intensiivi-opastusta vähän tähän malliin:

Jäsensivuille pääset etusivumme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla kohtaa ”Jäsensivut”.
- Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi (löytyy mm. jäsenlaskustasi) ja
- salasana on oma postinumerosi ellet ole vaihtanut sitä. Mikäli tulee ongelmia, voit sivujemme kautta hakea uuden salasanan.

Sivuilta löydät huiman määrän esitysaineistoja MARK:in tilaisuuksista sekä myös yhteenvetoja niistä. Jäsensivut-osiossa on myös markkinoinnin ammattilaisen työkalupakki, josta löydät toivottavasti sinun omaa työtäsi helpottavia välineitä, suunnitelma- ja aikataulupohjia, strategiarunkoja yms.

Siellä on myös jäsenrekisteri, jossa on tiedot niiltä jäseniltä, jotka ovat antaneet ne julkisiksi. Voit myös itse muokata omia jäsentietojasi, ja vähintäänkin LinkedIn-profiilisi kannattaisi näyttää julkisesti, jos haluat olla helpommin löydettävissä. Jokainen tietty päättää näistä asioista itse.

Sinun kannattaa tutustua jäsensivut-osioon. Jos haluat jakaa jotain markkinoinnin ammattilaiselle hyödyllistä omaa aineistoasi, emme ole siitä pahoillamme. Sivut eivät ole valmiit – ehkä koskaan. Kehityksen kello käy koko ajan.

Terveisin,

Lauri Sipilä
toimitusjohtaja

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.