Angry Birds on jälleen puheenaihe

Julkaistu 10.05.2016

Muutama vuosi sitten maailman valloittanut peli on edelleen tunnettu joka paikassa. Nyt perjantaina, monen mielestä liian myöhään, tulee Angry Birds –elokuva ensi-iltaan Suomessa. Panokset ovat huimat. Markkinointiin on satsattu tosissaan, ja linnut dominoivat maailman metropoleissa. USA:ssa ensi ilta on ensi viikon perjantaina 20.5. Hittibusiness on raakaa. Kun hitti on ohi, niin se vaan on ohi. Nyt mitataan, millä voimalla Angry Birds on ilmiönä tullut jäädäkseen. Elokuva tulee kyllä todennäköisesti tuomaan satsaukset takaisin. Nähtäväksi jää, nouseeko pelibusiness uuteen kukoistukseen. Toivotaan niin!

24.5. kuulemme tuoreet uutiset vihaisten lintujen USA:n lanseerauksesta MARK Aamuteema –tilaisuudessa, joka järjestetään Roviolla Keilarannassa. Rovion kehitysjohtaja Mikko Setälä kertoo, miten elokuva tehtiin ja markkinoitiin. Muutama paikka on vielä avoinna, joten kannattaa ilmoittautua sinne vaikka heti ja tästä.

Liity jäseneksi

Kun liityt MARKin jäseneksi, saat välineitä kaupalliseen menestymiseen ja kasvuun markkinoinnin keinoin. Kun sinä kehityt, yrityksesi ja koko Suomi menestyy.